Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

Alıntı yapılan: enderege - 22 Ekim 2012, 20:17:42
Pili zayıflayınca bende de yapıyor. Kolay kolay bozulmaz logitech.

o zaman pilini değiştirip deneyeyim ender hocam yarın sağolasın :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

AnilK

Alıntı yapılan: enderege - 22 Ekim 2012, 19:58:21
ACER i bence alma. Bende bir tane var ha bire tamircide. ve bu notebook Linux!... 

Packard Bell alıp Acer'a kötü demek ne ola ki, ikisi de Acer'ın zaten :D

Linux olduğunu biliyorum, elimde Win7 Pro lisansı var zaten yeterli miktarda, birini kullanıp formatlıycam alır almaz :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 22 Ekim 2012, 19:01:35
Evet biraz acele oldu ama çokta araştırmaya gerek görmedim, elisa hocamın tavsiye ettiği, ender abininde onay verdiği bu Packard Bell' i hepsiburadadan aldım :) Tşk ederim yardımlarınız için :)

Hayırlı olsun Tolga :)
Kullan da burada birkaç bilgi yaz sen de :)
belki gözden kaçan artı/eksi birşeyler çıkar ;)

Alıntı yapılan: enderege - 22 Ekim 2012, 19:58:21
ACER i bence alma. Bende bir tane var ha bire tamircide. ve bu notebook Linux!... 

Yaa babaannem yaşındadır o, o seni bırakmış, sen onu bırakmıyorsun, habire yoğun bakımda tabii ki :D :D :D

Alıntı yapılan: lovablegs - 22 Ekim 2012, 20:14:27
hayırlı olsun tolgacan güzel seçim olmuş ...

yeni konu açmım şimdi logitech kablosuz mausemin tekerlek tuşuyla rahatça yeni sekmeler açıyodum artık hiç bi şekilde açamıyorum sadece sağ tuşla açıyorum baya bir zor oluyor...bozuldumu acaba veya neden olmuş olabilir ???

Tuşlara eklenen prpogramlama kısayolları var.. Onları bir kontrol et bence.
tuşun tıklamasını duyuyorsan, bu %99 mouse işini yapıyor demektir. Sms o tıklamayla ne yapacağını söyleyen arayizde bilgi düzgün değildir.
Format vs attıysan ya da yeniden win ya da kendi arayüz programı yeniden yüklendiyse, daha önceki girilmiş bilgiler gitmiştir.

bekeli

Tolgacan hayırlı olsun netbookunuz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle ;)

tolgacan86

Tşkler arkadaşlar, bayram nedeniyle kargo şirketleri tatilde haftaya elime geçicek malzemeler.. En kısa sürede açıklamalarda bulunurum :)

tolgacan86

yeni oyuncaklarımız sonunda bugün elimize ulaştı. Şu anda hatta onu kullanıyorum :) Daha önce netbook kullanmadığım için karşılaştırma yapabileceğim bir tecrübem yok açıkçası ancak performansının gerçekten iyi olduğunu anlayabiliyorum.. İlk yapacağım iş sanırım Nortonu silmek olacaktır ama 60 günde kullanımı var kıyamadım ne yapacağıma karar veremedim yalnız pc yi kastığı kesin :) Sayın enderege siz ne yaptınız nortonu kullanmaya devam ettiniz mi silip başka bişey mi yüklediniz?

İkinci özellikte pil ömrü müthiş duruyor, rahat bir buçuk iki saattir kullanıyorum (kurulumlar vs) şu an kalan 5 saat üzerinde gösteriyor hala :)

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 31 Ekim 2012, 18:23:44
yeni oyuncaklarımız sonunda bugün elimize ulaştı. Şu anda hatta onu kullanıyorum :) Daha önce netbook kullanmadığım için karşılaştırma yapabileceğim bir tecrübem yok açıkçası ancak performansının gerçekten iyi olduğunu anlayabiliyorum.. İlk yapacağım iş sanırım Nortonu silmek olacaktır ama 60 günde kullanımı var kıyamadım ne yapacağıma karar veremedim yalnız pc yi kastığı kesin :) Sayın enderege siz ne yaptınız nortonu kullanmaya devam ettiniz mi silip başka bişey mi yüklediniz?

İkinci özellikte pil ömrü müthiş duruyor, rahat bir buçuk iki saattir kullanıyorum (kurulumlar vs) şu an kalan 5 saat üzerinde gösteriyor hala :)

Norton değil 60 gün, 60 yıl kullanım hakkı verse silerim. Avasta geç derim. Bende öyle yaptım. ;)  Hayırlı olsun, güle güle kullanın.  :)

ElisaMcCline

Güle güle kullan Tolga :) Umarım sen de mutlu olursun ürünle :)

Enderege ye sonuna kadr katılıyorum.. Hiiiç başlatmadan kafadan silerim Norton'u ..... Hemen Avast :y

enderege

Ayrıca kullanmayacağın  oyunlarıda kaldırırsan daha iyi olur. Oyun oynamıyorsan tabi. Adlarını şimdi tam hatırlayamadığım bazı packard bell eklentilerinide kaldırmıştım.