Bilgisayar & Tablet Önerileriniz

Başlatan FilmsizKalma, 12 Eylül 2012, 14:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Hayırlı olsun FilmsizKalma O:-)
Güle güle kullan :)

tolgacan86

çok sevindim sorunsuz geldiğine hayırlı uğurlu olsun

FilmsizKalma

Herkese tesekkur ederim  ;) iyi bir inceleyim bilgileri mutlaka paylasacagim..

ozzyjen

Hayırlı olsun.Turkçe klavyeye dönüştüren yazılımlar var.Bir tane vardı malum forumda okumustum sağlammış .Bulursun forumda mutlaka.

bekeli

@FilmsizKalma, hayırlı olsun tabletin. Güle güle kullan ;)

sreklet

Hayırlı olsun güle güle kullanın tableti.  :)

lovablegs

FilmsizKalma

Herkese teşekkür ederim. Arkadşalar tablet çok iyi herkese tavsiye ederdim ama Cube firması işleri değiştirmiş firmanın yeni ürünü çıkıyor sanırım ve u30gt yani benim tabletimin son üretimlerinde  kalitesiz malzeme kullanılmış. örnek olarak ozzyjen arkadaşımızın tableti için aracı site tableti geri göndertmişti. Eski çıkan ürünlerde bir sorun yaşanmamış ama yeni çıkan ürünlerden şikayet var tablet forumlarında.
Aldığım yere sorarak almıştım ben tabi sonuçta uzaktaki bir insana ne kadar güvenilir ama güvenmiştim ve cevaplarını samimi bulmuştum öylede oldu bir sıknıtım yok. İlk android deneymimim olduğu için acaba diyordum ama tüm acabalarım kalktı açıkcası tablet süper. Leptobım 4 senelik ve tablet gelince açıkcası leptobın ekranına bakasım gelmiyor ne kadar vahim duruma geldiğini (ekrandaki görüntü kalitesi için) anlamış bulundum.
Bir çok arkadşa bilgi beklediği için kendi incelediklerimi gördüklerimi burdan toplu paylaşmak istedim..

-Ekran Ekran üzerinde 2 kat jelatin var buna rağmen dokunmatik hassasiyeti mükemmel. Ekranı lg nin ips ekranı görüntü kalitesi çok iyi. Siyah arka plan varken tek bir nokta halinde ölü piksel farkettim. Toplu iğne ucu kadar.
-Sesli iletişim Dün byuzugullu ile skypee görüşmesi gerçekleştirdik sorunsuzdu. Tek sorun benden ona değişik bir ses gidiyormuş..Androidin sunduğu ücretsiz başka programlarda var ama denemedim.Görüntülü arama gerçekleştirmedik ama ön ve arka kamerası çalışıyor görüntülü aramadada sıknıtı olacğaını düşünmüyorum.
-PTC Reklam-Tarayıcı İşleri Tüm tarayıcılar için android uygulaması var. Sitelerde reklam izleme işlemleri sorunsuz gerçekleşiyor..Ayrıca diğer tüm İnternet işlerinizi sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz.
-Uzak Pc Bağlantısı Teamwiever ile kendi pc me bağlandım beklemediğim derecede iyi bir bağlantı oldu şaşırdım açıkcası. Görüntülerde gecikme felan yaşanmadı.Gerçi bunda biraz internetin etkisi olsada. Donanım kalitesininde etkisi var. Kasılma felan yaşamadım.
-TV HD Bağlantı Mini hdm kablom olmadığı için tv bağlantısı kuramadım ama kendi hd filmleri izletiyor görüntüde donma takılma vs durumları yok.
-Dil Sistem dili konusunda Satıcı sitesinde Türkçe seçeneğinin olduğu yazmasada türkçe seçeneği vardı kullananlara sorup bunu bilerek almıştım. Gördümki varmış .(Benim için fark etmiyor ama bazılarınız için fark edebilir.)
-Hoparlör ve Ses Çıkışı Kendi küçük ve ince  olduğundan hoparloründen çok birşey beklemiyordum.Bilmiyorum diğer tabletlerde durum ne ama hoparlördeki ses çok değil. Normal bir düzeyde . Kaliteli bir kulaklıkla daha kaliteli , daha fazla ses alabiliyorum. 
-Şarj Süresi ilk geldiğinde şarjzı fulldü.. Şarz etmemiştim aktif olarak kullandım baya gitti şarzı. Ayrca kendi göstergesi %75 de iken 11 saat gösteriyordu. bana yeter fazla bile.. sonuçta dışarıda kullancağım ve o kadar uzun süre kullanma ihtiyacım yok.Bugün şarjı fulleyip bakacağım şarj olayında tam bilgi veririm.
Wifi Çekimi Wifi çekiminde bir sorun yok 10 mt mesafeden arada 3 duvar felan varken 2 3 bar çekim var.

Bir iki oyun oynadım ısınma problemi kapanma problemi yaşamadım.
Tabettin donanım özellikleri çok iyi olduğu için pc kadar rahat kullanıp işlemleri yapabliiceğime inanıyorum dilerim bir sıkıntı yaşamam..
Üzerinde çinden geldiği için çince widgetler uygulamalar vardı gereksiz işe yaramayacak şeyler. Temiz ve stabil çalışan bir rom kurdum sorunsuz güncelledim.Bu şekilde çince uygulamalardan felan kurtulmuş oldum.
Benim gördüklerim aklıma gelenler bunlar esktra sormak istedikleriniz varsa sorabilrisiniz.

bekeli

Tekrar hayırlı olsun FilmsizKalma,

Birşey soracaktım. PTC sitelerini elbette sorunsuz girip reklamları izleyebiliyoruz. Ancak özellikle Neobux için cesaret edip denemedim. Bildiğim kadarıyla Neobux'ta mobil aletlerden reklam izlenimi yasaktı. Bu durumda bir değişiklik var mı? Bide bilindik PTC sitelerinden başka hangisinde yasak var?