Ticaret Yatırım Grubu Etkinliği

Başlatan celomania, 21 Aralık 2017, 12:43:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Yoksa @cocoextra kendisine ait olan şehr-i istanbulu almayamı geldi? Cuma gecesi üstelik. Köprü açıkmı?  (zopa) (zopa)

cocoextra

Patron buradaymış yav  ??? Koltuk sevdalısı gibi oldum şimdi   :P  Mavide güzel renk tabi  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celomania - 23 Aralık 2017, 01:06:03
Yoksa @cocoextra kendisine ait olan şehr-i istanbulu almayamı geldi? Cuma gecesi üstelik. Köprü açıkmı?  (zopa) (zopa)

Aynen de almaya gelmiş sanki :D Ama anlaştık gibi :P

Alıntı yapılan: cocoextra - 23 Aralık 2017, 01:06:29
Patron buradaymış yav  ??? Koltuk sevdalısı gibi oldum şimdi   :P  Mavide güzel renk tabi  :)

O zaman hayırlı olsun  (p) (p) (p)
https://www.gelirkapisi.com/sitemizden-haberler/yeni-genel-moderatorlerimiz-cocoextra-kazims-ve-mucahid/

cocoextra

Ben bu yatırım grubunda gizli işler döndüğünü anlamıştım,  lafı geçer geçmez maviye boyandık :)

Hepimize hayırlı olsun inşallah  (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cocoextra - 23 Aralık 2017, 01:16:02
Ben bu yatırım grubunda gizli işler döndüğünü anlamıştım,  lafı geçer geçmez maviye boyandık :)

bir süredir sinyallerini veriyordum aslında size de :)Yıl başı için süpriz yapacaktım ama vesile lazımdı :)
Daha iyi bir vesile bulamazdım heralde :D

Neutron

@celomania Böyle olmadı Forum genelindede etkinlik isteriz   :)

celomania

Alıntı yapılan: cocoextra - 23 Aralık 2017, 01:16:02

Yatırım grubumuzun bu konu ile her hangi bir iltisakı bulunmayıp, demokrasiden yana bir duruş sergilediğimizi tüm kamu oyuna duyururuz. Kendi kişisel hakedişinizin grubumuzla bir alakası yoktur :P :D

cocoextra

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Aralık 2017, 01:21:12
bir süredir sinyallerini veriyordum aslında size de :)Yıl başı için süpriz yapacaktım ama vesile lazımdı :)
Daha iyi bir vesile bulamazdım heralde :D

Kaç gündür giremedim foruma gözlerimden dolayı mobilden bi bakayım dedim,  sonra ben neden kırmızı olmuyorum neyim eksik falan derken mavi olıverdim  :P
İyi vesile oldu valla güzel denk geldi.

cocoextra

Alıntı yapılan: celomania - 23 Aralık 2017, 01:23:29
Yatırım grubumuzun bu konu ile her hangi bir iltisakı bulunmayıp, demokrasiden yana bir duruş sergilediğimizi tüm kamu oyuna duyururuz. Kendi kişisel hakedişinizin grubumuzla bir alakası yoktur :P :D

Hiç inandırıcı değil,  diğer grup üyelerine duyurulur  :PP