Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Pm atamama sorununuz devam ederase bilgi verin ilgilenelim.
Siz belirtince farkettim ki mesaj sayıları profilde artmıyor... Ancak sistemde adet olarak görünüyor.
Konuyla ilgilenilecek...

tolgacan86

Alıntı yapılan: KRAL_SECO - 04 Nisan 2013, 00:47:39
Hoşbulduk :)

Hazır yönetici yazmışken şikayetimide belirteyim.. Üyelere özel msj atamıyor ve yaptığınız yorumları vbulletindeki gibi tşk et diyemiyoruz :)

5 mesaja kadar bazı kısıtlamalar mevcuttur. 5 mesajdan sonra yine sınrlı sayıda ileti alabilir ve gönderebilirsiniz. Bu sınırlı sayı siz forumda aktif oldukça artacaktır.

Teşekkür olayıda; yorumların sağ üst köşesinde artı "+" ve eksi "-" işaretlerini göreceksiniz, artıya "+" basmanız sizin teşekkür ettiğiniz, yorumu beğendiğiniz, yoruma katıldığınız vs anlamlarına gelmektedir..

ikose

Alıntı yapılan: KRAL_SECO - 04 Nisan 2013, 00:58:12
5. mesajı sizin yorumunuza yazayım :)

Şansınıza sistemde sorun var..
İleti sayınız hala 0 (sıfır) gözüküyor
Hoşgeldiniz bu arada
5 iletiyi görünür şekilde   tamamladığınızda  mesaj atma hakkınızda  düzelecektir.
Bu sorun düzelmiş gözüküyor .

KRAL_SECO

Alıntı yapılan: ikose - 04 Nisan 2013, 14:08:44
Şansınıza sistemde sorun var..
İleti sayınız hala 0 (sıfır) gözüküyor
Hoşgeldiniz bu arada
5 iletiyi görünür şekilde   tamamladığınızda  mesaj atma hakkınızda  düzelecektir.
Bu sorun düzelmiş gözüküyor .

Hoşbulduk.Evet şans işte..
Bendeki sorun şuanda da devam etmektedir :)

ikose

Alıntı yapılan: KRAL_SECO - 16 Nisan 2013, 11:54:53
Hoşbulduk.Evet şans işte..
Bendeki sorun şuanda da devam etmektedir :)
evet sorun sizde devam ediyor..
Yöneticilerimize hemen mesaj atıyorum sizin yerinize..
Kolay gelsin..

KRAL_SECO

Alıntı yapılan: ikose - 16 Nisan 2013, 13:09:23
evet sorun sizde devam ediyor..
Yöneticilerimize hemen mesaj atıyorum sizin yerinize..
Kolay gelsin..

Bendeki sorun devam ediyor. :) Vee mesaj sayısı halen 0 da...

regortaz

Kullanıcı adı yüzünden sorun çıkmış olabilir mi acaba? Alfanümerik olmayan karakterlerle ilgili bir bug olabilir sistemde. Ve bu forumdaki gönderiler mesaj sayısına dahil ediliyor mu? Forum ayarlarından bu bölüm için ayarlar değiştirilmiş olabilir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 22 Nisan 2013, 16:13:12
Kullanıcı adı yüzünden sorun çıkmış olabilir mi acaba? Alfanümerik olmayan karakterlerle ilgili bir bug olabilir sistemde. Ve bu forumdaki gönderiler mesaj sayısına dahil ediliyor mu? Forum ayarlarından bu bölüm için ayarlar değiştirilmiş olabilir.

Ne hikmetse, arkadaşın geldiği dönemde oluyor bu sorun :)
Şimdi kontrol ettim, benim de post sayım yükselmiyor. Bu alana özel bir durum yok.
bakalım bir tekrar...

ElisaMcCline

Sohbet muhabbet alanında çok önce yaptığımız değişikliği regortaz arkadaşımız hatırlatmış oldu :)
Bu alandaki postlar mesaj sayısını arttırmıyorsu. Alanın suistimal edilmemesi için çok önce bu şekilde yapılandırmıştık.
Görünce hatırladık :)
tekrar düzenleme yapıldı, bundan sonra post sayısı sorunu olmayacak :)

ptconur

Herkese selam olsun. Tum eski dostlara ve yeni dostlara. Uzunca bir aradan sonra islerimi de yoluna koyduktan sonra tekrar aranizda olmak guzel. Ama biraz zor buldum sizi. Sanirim anilin kurdugu forum. Bahsediyordu bi ara forum acicam diye. Kimler burda tanidik?