Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

abcb

Hadi hayırlı olsun o zaman ehteyar Tolga  :g

arshi

Hoşgeldin ptconur.
Sezon açılıyor mu ne :D

ElisaMcCline

Hoşgeldin Onur,

Senin tanıdığın eskilerden kimse yok diyebilirim. Çoğu PTC ile uğraşmıyor desem yeridir.
Azamiturk kısa süre önce aramıza katıldı. Beykozlu da artık benzeri konularla ilgilenmiyor, başka bir konu için uğradı.
Lazpalle en son kalan neo hesabını forumumuzda bir süre önce devretti ve dolayısıyla tüm bu konularla ilişiğini kesti. Aklıma gelen eskilerden notlar bunlar :)

Forum evet Anıl'ın birkaç kişiyle uzun süre başlatamaması üzerine benim bir grupla başlattığım forum.
Ancak Anıl ile beraber götürüyoruz.

ptconur

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. hoşbulduk.

volkan çok iyi olmuş forumu az çok inceledim de baya iyi görünüyor. hayırlı olsun kardeşim forumunuz.

heee bu arada sadece 33 yasındayım yeniler :) hemen ihtiyar etti bizi :)

ptconur

yahu bir türlü bulamadım vip üyelik vs nerden olunuyor :)

ptconur

ayrıca ben kimseye özel mesaj gönderemiyorum ya da chat e giremiyorum ben de mi bi sorun var?

abcb

Özel mesaj gönderebilmeniz için 5 iletinizin olması gerekiyordu, 5 iletiyi bu mesajınızla tamamladınız, artık gönderebilirsiniz  :) Sanırım artık chate de girebilirsiniz  :)

Alıntı yapılan: ptconur - 04 Mayıs 2013, 10:06:19
yahu bir türlü bulamadım vip üyelik vs nerden olunuyor :)

Ekranın en yukarısında sağ tarafta bağış butonu var  :)
Bağış yapınca sponsor üye oluyorsunuz  :)

ptconur

Alıntı yapılan: abcb - 04 Mayıs 2013, 10:09:09
Özel mesaj gönderebilmeniz için 5 iletinizin olması gerekiyordu, 5 iletiyi bu mesajınızla tamamladınız, artık gönderebilirsiniz  :) Sanırım artık chate de girebilirsiniz  :)

Ekranın en yukarısında sağ tarafta bağış butonu var  :)
Bağış yapınca sponsor üye oluyorsunuz  :)

tşkler bağışın miktarı belli mi vip üyelik için yoksa ne verirsen elinle o da gider seninle mi :) böylemiydi ya bu atasözü yoksa uydurdum mu

abcb

Elisa Hocam, eğer yanlış hatırlıyorsam ve yanlış yazıyorsam -körükçülüğümü de hesaba katmanızı istiyorum  :g-  şimdiden özürdilerim  :-[
Sanırım yıllık 25 dolardı.
Uydurma bir atasözü olsa gerek  :D öyle değilse bile burası için geçerli değil   :)