Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

hakanatik01

Ve yılın oyuncusu ödüllü "and the oscar goes to bekeli"  (gyk) :D benden bahsediyordu ne forum ne firefox :P

şaka bir yana mert firefox kullan dememdeki amaç forumda kalıcı olman için admin sistemde kimin hangi browser ile girdiğini bildiğinden chromcular sistem tarafından otomatik banlanıyor sebebide buraya gelip forum çok yavaş bir yere tıklıyorum 10 saatte açılmıyor yükleniyor simgesi dönüyorda dönüyor gibi mazaretlerden dolayı tavsiye edilmiyor oysaki yavaa,ağır olan forum değil chrome ,ikose ustam mod tabi ona dokunamıyorlar :P :D Sen firefox kullan ne olur neolmaz  :m

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Haziran 2015, 01:19:47
Ve yılın oyuncusu ödüllü "and the oscar goes to bekeli"  (gyk) :D benden bahsediyordu ne forum ne firefox :P

şaka bir yana mert firefox kullan dememdeki amaç forumda kalıcı olman için admin sistemde kimin hangi browser ile girdiğini bildiğinden chromcular sistem tarafından otomatik banlanıyor sebebide buraya gelip forum çok yavaş bir yere tıklıyorum 10 saatte açılmıyor yükleniyor simgesi dönüyorda dönüyor gibi mazaretlerden dolayı tavsiye edilmiyor oysaki yavaa,ağır olan forum değil chrome ,ikose ustam mod tabi ona dokunamıyorlar :P :D Sen firefox kullan ne olur neolmaz  :m

Ucu illa ki bana dokunacak yani :D :y

hakanatik01

Seni  kaçarın yok ehteyar genel görüşüm biliniyor herşeyin suçlusu sensin ,Dua edelim TM'ye birşey olmasın herkes sizden bilecek gibi
Reklamlar neden azaldı? neden böyle oldu ? TM'batıyor mu ? :PP :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Haziran 2015, 01:35:49
Seni  kaçarın yok ehteyar genel görüşüm biliniyor herşeyin suçlusu sensin ,Dua edelim TM'ye birşey olmasın herkes sizden bilecek gibi
Reklamlar neden azaldı? neden böyle oldu ? TM'batıyor mu ? :PP :D

Farkettim :D O yüzden site çabuk batmasın diye para yatırdık yahu :P

Lyrinx

İyi iyi yavaş yavaş tavsiyeler ve taktikler geliyor çok iyi :D

silver

Ben niye banlanmadım acaba :PP :D :))

6il9in

Sanki konu açmıştım diye hatırlıyorumda açmamışım :D

Konuyu hortlatayım;

GK ailesinde 2. yılım bitti :)

1. senemdeki alıntı ;

Alıntı yapılan: blqn - 25 Ekim 2014, 10:42:30
Tam bir yıl önce Forum moderatörlerimizden Enderege 'nin bir hata sonrasında üyeliğimi onaylamasıyla GK ailesine katıldım..  :D

Tabi öncesinde beni banlamıştı  (d)

Öyle ya da böyle bugün GK ailesinde tam bir yılım doldu.

Burada sizlerle olmaktan mutluyum.. Koşullar elverdiği sürece GK ailesinin bir ferdi olmaya devam edeceğim..

Öncelikle Bu forumu Bizlere Kazandırsan ElisaMcCline ve AnilK sonsuz Teşekkürler..  (op)

[spoiler][/spoiler]

Forum yönetimine  (spk)