Merhaba herkese selam

Başlatan ata07, 13 Eylül 2012, 12:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qolddraqon

Hoşgeldin Mert oruçsun galiba dilin sürçmüş :D

aydyar13

Forumumuza hoşgeldiniz. Evet sağ olsunlar oldukça güzel bir ortamda bize bu siteyi sunuyorlar :)

Bilgilendirme yapayım. Toplamda 5 iletiye ulaştığınız zaman özel mesaj gönderebilir ve yazdığınız iletiyi düzeltebilirsiniz.

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Lyrinx

Android telefonun en kötü yanı diyelim.:)

Hosbulduk ustadlar. Bu arada bana fikir verebilir misiniz acaba ?  Chickencoins diye bir siteye üye etmişti arkadaş beni ama nasil birsey tam bilmiyorum 12 tavuğun var okadar.Cat pat  sagdan soldan duyma seyler gaza getiriyor iste  :)

aydyar13

Biz de bu sitenin konusu mevcut ancak sitem scam alanında yani dolandırıcı, artık ödemeyen, batmış vs durumdaki bir site. Sağ üst köşedeki arama butonundan merak ettiğiniz tüm siteleri arayabilir, eğer mevcutsa konusundan soru sorabilirsiniz. Her siteyi kendi konusundan sormak hem daha hızlı yanıt hem de forumun düzenini sağlar.

http://www.gelirkapisi.com/scam-siteler-91/chickencoins

Lyrinx

Öğrendiğim iyi oldu ustadim teşekkürler :))

Dio

hoşgeldin forumumuza :) netten kazanç işine bu forumla başlaman iyi olmuş. Ben yaklaşık 3 ayımı scam sitelerde harcadım. Allah'a şükür GK yı buldumda aylık harçlık çıkarıyorum en azından :)

Lyrinx

Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum Ustad :)

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

fbseyhan

Alıntı yapılan: Lyrinx - 29 Haziran 2015, 19:06:40
Merhaba arkadaşlar ben mert. Gününün neredeyse çoğu nette geçiyor. Boş boş vakit geçirmek yerine bunu nakite çevirmek istiyorum. Sonuçta üni öğrencisiyim. Sagolsunlar admin ustadlar da güzel bir site yapmışlar yemeklerine sağlık. Umarım birşeyler ogrenebilirim

bende clixsenseyi öneririm ilk başlarda az kazandırır ama tahminimce 1.5 haftada level 1 olur ve daha güzel kazanmaya başlarsın (ref kısmına fbseyhan yazarsan sevinirim :m ) ayrıca bu sitede yayınladığım task yapım videolarıda mevcut neyse uzatmiyim birde yandex toloka var ikisi favorim bana yetiyorlar yatırımmsız olarak  (dns)