GK 2018 - Haberdar Ol , HEDİYE kazan

Başlatan ElisaMcCline, 25 Aralık 2017, 17:39:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JackDaniels

@ElisaMcCline herkes benim gibi teşekkür etmek manasında +1 koyuyorlar diye düşünüyorum hocam  :D Ama sizinde böyle bir uyarıda daha bulunmanız çok iyi oldu yinede (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: JackDaniels - 25 Aralık 2017, 19:07:05
@ElisaMcCline herkes benim gibi teşekkür etmek manasında +1 koyuyorlar diye düşünüyorum hocam  :D Ama sizinde böyle bir uyarıda daha bulunmanız çok iyi oldu yinede (spk)

O zaman bende de herkese +1 :D

silver

Benim neyim eksik :P Bende +1 koyayım şuraya  :PP :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 25 Aralık 2017, 19:17:37
Benim neyim eksik :P Bende +1 koyayım şuraya  :PP :))

Asıl en etkili +1 lerinizi, yetişirse bu gece, olmadı yarın gün içinde açmaya çalışacağım konu için saklayın :)  (dnsz)

Kafamı toplayabilirsem başlayacağım ama, işi işte bırakamadık, telefon susmadı bir türlü bugün :)

kanacarapper

+1

@ElisaMcCline  hocam bana önceden kodu yollarsiniz :P

Siz paylasilca zamanida söyleyin ben 1 dakka önce yorum yaziyim. Aman kimse görmesin.

silver

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Aralık 2017, 19:38:55

Asıl en etkili +1 lerinizi, yetişirse bu gece, olmadı yarın gün içinde açmaya çalışacağım konu için saklayın :)  (dnsz)

Kafamı toplayabilirsem başlayacağım ama, işi işte bırakamadık, telefon susmadı bir türlü bugün :)

Hepsine yetecek kadar +1 imiz var :P :))

Aman koşuşturmaca falan derken kendinize de dikkat edin ;) Sağlık sıhhat yerinde olsun da gerisi yapılır elbet :) Havalarda bir türlü zaten :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 25 Aralık 2017, 20:04:17
Hepsine yetecek kadar +1 imiz var :P :))

:) :y

Alıntı yapılan: silver - 25 Aralık 2017, 20:04:17
Aman koşuşturmaca falan derken kendinize de dikkat edin ;) Sağlık sıhhat yerinde olsun da gerisi yapılır elbet :) Havalarda bir türlü zaten :D

Dikkat etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince :)  (eht) Oturduğumuz yerden koşuşturduk bugün  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kanacarapper - 25 Aralık 2017, 19:56:58
+1

@ElisaMcCline  hocam bana önceden kodu yollarsiniz :P

Siz paylasilca zamanida söyleyin ben 1 dakka önce yorum yaziyim. Aman kimse görmesin.

Yolladım aşağıda spoiler içinde, ama lütfen bak aramızda kalsın ;)
[spoiler] (zopa) (zopa) (zopa) [/spoiler]