GK 2018 - YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

Başlatan ElisaMcCline, 25 Aralık 2017, 23:57:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

kanacarapper

Kesin ve net bilgidir.

Amerikadan bi abim firindayken duymuş.

Silver ve ElisaMcCline adminlerimiz daha önceden tanışıyorlarmis. Bu çekiliş cok fazla paraya maal oldugu için çekilişe silver arkadasimiz 10 farkli hesapla katilacak olup çekilişte şikeyle kendi kullanici adlari yazilacakmis.
[spoiler]
Not: Bu bir iftiradır ve benim sacmaliklarim tamamen beyinsel ve benim geceye bağlı uykusuzlugumla ilgilidir. Canim cok sıkıliyor zaman geçmiyor. :( Yokmu bana bi donator üyelik veren :D[/spoiler]

asimadturk

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 26 Aralık 2017, 00:13:56
Şu gülen yüzden dolayı pek inandırıcı gelmedi ya neyse bakalım :D Kesin yatırım grubunun acısını çıkarıyorsunuz :P Orada konuştuk diye :))

Düşünmemiştim ama, şimdi bilinçaltıma da haksızlık etmeyeyim :P , kimbilir neler geçirdi içinden de buraya geldik :P :D

Estağfurullah sizin ruhunuz genç efendim :)

ehehe, bu da yaşlı demenin bir diğer yolu zaten :D Nasıl olsa ruhu gören yok :D Ama görsek, kesin gençtir yani :D

Var ya şu eski sohbet, muhabbet şakalaşmanın havasını bile özlemişim. Burada oldukça insan farkına varıyor.

Kesinlikle :) :y

desportix

gezgin3506

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 26 Aralık 2017, 00:15:39
Bu niye şimdi :D +1 yazdık diye mi :PP

Yaa, sonra biz görmedik duymadık diyen çok oluyor :)

Ama en büyük sebebi, tabii ki +1 ler :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kanacarapper - 26 Aralık 2017, 00:21:28
Kesin ve net bilgidir.

Amerikadan bi abim firindayken duymuş.

Silver ve ElisaMcCline adminlerimiz daha önceden tanışıyorlarmis. Bu çekiliş cok fazla paraya maal oldugu için çekilişe silver arkadasimiz 10 farkli hesapla katilacak olup çekilişte şikeyle kendi kullanici adlari yazilacakmis.
[spoiler]
Not: Bu bir iftiradır ve benim sacmaliklarim tamamen beyinsel ve benim geceye bağlı uykusuzlugumla ilgilidir. Canim cok sıkıliyor zaman geçmiyor. :( Yokmu bana bi donator üyelik veren :D[/spoiler]

Zorlarsak hepsi bir şekilde yenir yutulur da, şu fırın olayı olmamış :)