Bildiğiniz madencilik siteleri (Yardım)

Başlatan JackDaniels, 27 Aralık 2017, 04:31:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

Alıntı yapılan: JackDaniels - 28 Aralık 2017, 16:05:15
büyük ihtimal scam dır zaten yoksa bulurdum :D ya dedim ki bir kaç ay kalsın hiç girmeyim siteye hani biriksin sonra çekmeye başlarım dedim, ondan sonra bazı sıkıntılı dönemlere girince komple unuttum daha yeni aklıma geldi şans olsa şuan o siteyi bulup tüm kazançları çekerdim ne güzel  ($$)

aklıma şöyle birşey geldi tabii senin aklına daha önce gelmiştir belki ama içimde kalmasın söyleyeyim :) burda gördüğün bir siteyse profildeki iletilerim kısmından baksan bulabilirsin gibime geliyor .

JackDaniels

Alıntı yapılan: Kamrey - 28 Aralık 2017, 16:10:52

aklıma şöyle birşey geldi tabii senin aklına daha önce gelmiştir belki ama içimde kalmasın söyleyeyim :) burda gördüğün bir siteyse profildeki iletilerim kısmından baksan bulabilirsin gibime geliyor .

yok o zaman youtube dan genesis mining reklamı görmüştüm tıklayıp üye olmuştum onu araştırırken o para yatırdığım siteyede rastlamıştım , arastırdıgımda genesisden daha iyi daha güvenilir denildiği için genesis yerine oraya yatırım yapmıştım şans meselesi genesise yatırım yapsaymışım bak şuan kafam rahattı   (prt)

uykusuz

Alıntı yapılan: JackDaniels - 27 Aralık 2017, 04:31:56
Arkadaşlar geçen sene eylül ayında bir madencilik sitesine bitcoin minin için 0.1btc lik güç almıştım, sonra ben unuttum ya hiç bir daha girmedim daha yeni aklıma geliyor :D
Ama site sağlam siteydi yani genesis mining gibi felan gerçekten sağlam siteydi.
Lütfen bildiğiniz madencilik sitelerinin isimlerini yazar mısınız bulmam lazım o siteyi.
Tabi inş. scam olmamıştır :D

Bunlar hariç bildiğiniz siteleri yazın lütfen :D
-hashflare
-genesis mining
-hashing24

Hashnets
Nicehash
bitcoinasichosting

bunlarda değil değil mi?  (hydr)

JackDaniels

Alıntı yapılan: uykusuz - 28 Aralık 2017, 16:42:21
Hashnets
Nicehash
bitcoinasichosting

bunlarda değil değil mi?  (hydr)

Hocam şimdi gördüm kusura bakmayın :) mağlesef değil  :D

Futurenet

Alıntı yapılan: JackDaniels - 28 Aralık 2017, 16:05:15
büyük ihtimal scam dır zaten yoksa bulurdum :D ya dedim ki bir kaç ay kalsın hiç girmeyim siteye hani biriksin sonra çekmeye başlarım dedim, ondan sonra bazı sıkıntılı dönemlere girince komple unuttum daha yeni aklıma geldi şans olsa şuan o siteyi bulup tüm kazançları çekerdim ne güzel  ($$)
mail adreslerini konturol ettinizmi belki ordan bulunur

JackDaniels

Alıntı yapılan: Futurenet - 02 Ocak 2018, 00:12:30
mail adreslerini konturol ettinizmi belki ordan bulunur

Mantıklı evet bir bakayım  (spk)