Hitbtc - Kripto koin borsası.

Başlatan sdkara1, 27 Aralık 2017, 11:05:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sdkara1

Site Hakkında Genel Bilgi:

Sistemi kullanmaya geçeli iki hafta oldu. Platformun beni cezbeden özelliği bir çok altcoini desteklemesidir.(Seçeneğimiz bol olunca trade kazancımız ve kafa karışıklığımızda o denli artıyor tabii ki.) Platformun kötü yanı işlem limitlerinin yüksek olması.Her bir exchange işlemi için 0.01 fee 0.001 indirim kesintisi yapmaktadır.

Kullanılan Bazı Koinler:

Btc,Eth,Ltc,Dash,Etc,Bcn,Doge,Bch vesaire.

Deposite ve Ödeme Limitleri:

Bir çok koin de olmamakla birlikte işlem yapacağınız koin için kontrol ediniz.

Ödeme Kesintileri:

BTC:0.0009
ETH:0.00958
LTC:0.003
BCH:0.0018
DOGE:2
BCN:0.1

Sık kullandığım koinleri yazdım sizlerde bakınız.

Deposit İşlemcileri Ve Kesinti Oranları:

Deposite kesintileri bazı koinlerde varken bazı koinlerde istememektedir.

BTC:0.0003 btc deposit kesintisi almaktadır.

https://hitbtc.com/?ref_id=5a434a6b39841

UnderWorld

Kullanmaya başlayalı 2 hafta olmus bence kullanacagınız borsayı iyi arastırın ben 1 yıldır oraya üyeyim sadece işim oldugu zaman kullanırım kaldıki gecen haftalarda kullandım içerde 15bintlden fazla parayı kaptırdım geri almanız 9 günü buldu tabi coin düşmesiyle net 4-5bin arası zarar var + hiç bir borsada olmayan bir özellik daha eklediler oda depozito eklerden ücret kesmesi.

JackDaniels

hitbtc yi kesinlikle tavsiye etmiyorum , hiç güven vermiyor bana çok sorun yarattı

Futurenet

Alıntı yapılan: JackDaniels - 27 Aralık 2017, 22:57:34
hitbtc yi kesinlikle tavsiye etmiyorum , hiç güven vermiyor bana çok sorun yarattı
deneyim ve tecrübe ile hareket etmek çok iyi ben üye oldum bıraktım

ersntas

1000$'lık ödeme aldım üç gün önce bir saate geldi eskiden bende pek fazla güvenmiyordum. ama ödeme gelince şuanlık sıkıntı yok

Futurenet

Alıntı yapılan: ersntas - 17 Ocak 2018, 00:41:13
1000$'lık ödeme aldım üç gün önce bir saate geldi eskiden bende pek fazla güvenmiyordum. ama ödeme gelince şuanlık sıkıntı yok
dikkat edin az az sıkıntı yaratmaz borsa bu batar çöker kaçar

ersntas

Alıntı yapılan: Futurenet - 17 Ocak 2018, 01:28:34
dikkat edin az az sıkıntı yaratmaz borsa bu batar çöker kaçar

Hocam o Herşeyde var ya riski göze almayan hiçbir yatırıma girmesin :) İnek Almak bile riskli hastalık kapar ölür gider bütün yatırımınız Vb vb

sdkara1

Alıntı yapılan: ersntas - 17 Ocak 2018, 00:41:13

Bende şu ana kadar hiç sıkıntı çekmedim. Destek birimide gayet ilgiliydi.Beni cezbeden özelliklerinden birisi de kişisel bilgilerimi istememeleridir.