GK 2018 Anket #4 - 2017 yılının en iyi/yardımsever üyesi

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2017, 11:43:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Balansci

benimde oyum cimbomlu88 ne söylediyse yerine getirdi kazancın bol olsun arkadaşım (a)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

utkuberk

fraghera

Alıntı yapılan: nebu - 27 Aralık 2017, 13:28:23
@fraghera PP ve diğer konularda forumda pek çok kişiye yardımcı oldu. Hem insaniyet hem de yardımlaşma konusunda hakkını yiyemeyeceğim için oyumu bu yönde kullanıyorum (spk)

@nebu Hocam takdirin benim için önemlidir. Saygılar (spk)

Oylamada adı geçen arkadaşların hepsini diğer üyelere ve foruma katkısı için ayrı ayrı kutluyorum.  +1

volkanaydinli

Oyum @celomania 'ya.  Bir oy hakkımın daha olmasını dilerdim. @cimbomlu88 da kesinlikle oy hak ediyor. Gözlemlediğim kadarıyla forumun en aktif "Referans Grupları" konusu O'nun. Arkadaşlarıma başarılarının devamını dilerim...

hazeyin

@fraghera  hocama teşekkür ederim .  Şimdiye kadar paypal dönüşümlerinde sorunsuz ve hızlı çok yardımcı oldu . Güvenerek işlem yaptırdığım tek kişi . 

Paypal bozum işlemi yapmayayı düşünen arkadaşlara önerimdir , güven sonsuz @fraghera  hocama .

cimbomlu88

Tüm dostlara güzel düşünceleri ve sözleri için çok teşekkür ederim (spk) Benim de oyum @HeadSh0t'a ;) Son zamanlarda forumda pek aktif olamasa da, kendisi forumun en yardımsever üyelerinden biridir ;)

zekidogan

fraghera diyorum ben çünkü her konuda yardımcı oldu.ufak hesapları hiç yapmadı.onun sayesinde ufak kazançlarım paraya dönüştü.herşey için sağol kardeşim  +1

celomania

Teşekkürler @volkanaydinli hocam, teveccühünüz  :-[ Kalplerde karşılıklıymış bu arada  (k)  ;)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 28 Aralık 2017, 01:31:50
Tüm dostlara güzel düşünceleri ve sözleri için çok teşekkür ederim (spk) Benim de oyum @HeadSh0t'a ;) Son zamanlarda forumda pek aktif olamasa da, kendisi forumun en yardımsever üyelerinden biridir ;)
Eywallah ortak tesekürler bu güzel düsüncelerinden dolayı.. :) Benim oyumda sana :P