Hunting4Cash (SCAM)

Başlatan avni59, 14 Eylül 2012, 09:14:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Bir kaç tane siteye kayıt oldum ama karşılıkları gelmedi ve 15 dakikayı çoktan geçti :/

avni59

Alıntı yapılan: Metilli - 17 Eylül 2012, 18:03:51
Bir kaç tane siteye kayıt oldum ama karşılıkları gelmedi ve 15 dakikayı çoktan geçti :/

offerwalls lardanmı bahsediyorsunuz yoksa sitedekı reklamlardanmı ?

Metilli

Alıntı yapılan: avni59 - 17 Eylül 2012, 20:28:19

Evet offerwallslardan. Oyunlara kayıt oldum ancak alamadım paramı :/

avni59

Alıntı yapılan: Metilli - 17 Eylül 2012, 21:29:23
Alıntı yapılan: avni59 - 17 Eylül 2012, 20:28:19

Evet offerwallslardan. Oyunlara kayıt oldum ancak alamadım paramı :/

superrewardstan bahsedıyorsunuz galıba , orası bıraz gıcık bı offerwall arada verıyor arada vermıyo bende tam anlamıs degılım en saglamı matomy ve supersonıctir.

Metilli

Normal offerların bazılarıda gelmedi :/ Aman olsun 0.43 biriktirdim bile 0.5 yapıp bu diyarlardan göçeceğim :D

tolgacan86

umarım hem ref contestte hem genel olarak yardımcı olabilirim sana :)

lovablegs

avni bende geldim ama pek bişey anlamadım  sadece videoları izleyebildim ve ptc tıkladım :)

avni59

tesekkurler herkese :)

takıldıgınız yerleri PM veya Chat yardımıyla cevaplayabilirim.

tolgacan86

valla avni umarım ref geliri iyidir.. videoları şu anda bulunduğum yerde izleyemiyorum evde izleyeceğim ancak tüm ptclere tıkladım ve deli gibi sign up lı offerları yapıyorum şu anda.. :)

avni59

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Eylül 2012, 10:12:24
valla avni umarım ref geliri iyidir.. videoları şu anda bulunduğum yerde izleyemiyorum evde izleyeceğim ancak tüm ptclere tıkladım ve deli gibi sign up lı offerları yapıyorum şu anda.. :)

%15 ref geliri var :)

videowall geçici süre servis dısı kaldı suan.

sadece signup isteyen offerlar var onlara bakın hocam.bide singup ve 25 surf isteyen teklıfler var hits siteleri için onlarda kolaydır.

bu arada desteğiniz için tekrar teşekkürler  :y