Hunting4Cash (SCAM)

Başlatan avni59, 14 Eylül 2012, 09:14:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

(scm)

SCAM

Siteye ref linkimle üye olmanız ve maile gelen aktive kodunu etkinlestırmenız yeterli.

ref contest bu ay sonuna kadar devam etmektedir.

Sitenin offer rate leri gayet yuksektır.

site içinde videowall bulunmakta ve uyeler arası transfer yapılmaktadır.

sitede PTC teklifleri bulunmaktadır.

Min çekimler:

Paypal 0.5$

payza 1$

Ayrıca site her uyelıge 0.05 vermekte uyeler arası transfer acık oldugundan bana yollarsanız cekınce sızın paypal hesabınıza yollıyabılırım yada 0.5$ bırıktırır sız cekersınız.
Ref contest için Yardım edecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

Metilli

Üye oldum sadece ref contest ne olduğunu bilmiyorum ama üye olmak yetiyor diye düşündüm :)

avni59

Alıntı yapılan: Metilli - 14 Eylül 2012, 09:21:17
Üye oldum sadece ref contest ne olduğunu bilmiyorum ama üye olmak yetiyor diye düşündüm :)

Tesekkurler uye menusunden convertı tıklayıp 5 yazıp convert edip.onuda transfer fundsı tıklayıp avni59 e atabilirsin.odeme aldıgımda paypala yollıyabılırım o parayı. :) yada site de takılır sen yarım dolar yapıp para cekebılırsın.

avni59

PTC ve videowall ıle gunluk 0.06$ kazanabılırsınız arkadaslar.

Metilli

Yolladım :) Ve sorun değil kalsın zaten yardım için gelmiştim avni :)

avni59

Alıntı yapılan: Metilli - 14 Eylül 2012, 10:12:34
Yolladım :) Ve sorun değil kalsın zaten yardım için gelmiştim avni :)

tesekkurler :)

avni59

Bu arada matomy offerwallı tıklıyarak limangoya uye olup mailden aktif ederseniz 25 point verıyor yani 0.25$ :)

onuda benim balance da bırlestırıp buyuk bi cekım yapabılırız.

Metilli

Neoda bi ara cok üye oldum sitelere junk mailim sürekli doluyor arada gelen kutusuna da geliyorlar. Ve iptal edemiyorum. O yüzden almıyım ben :)

avni59

Alıntı yapılan: Metilli - 14 Eylül 2012, 11:31:16
Neoda bi ara cok üye oldum sitelere junk mailim sürekli doluyor arada gelen kutusuna da geliyorlar. Ve iptal edemiyorum. O yüzden almıyım ben :)

burdan geçici maıl alabılırsınız :)

avni59

Rate oranları çok iyi . sadece videowall ve ptc den guzel para kazanılabılır arkadaslar katılımlarınızı bekliyorum.

ödeme kanıtını admin için ekledim.