GK 2018 Anket #5 - 2018 yılına damgasını vuracak kripto para

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2017, 11:43:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

[IMG]http://i63.tinypic.com/25jwaky.jpg[/img]

Merhaba Gelirkapısı sakinleri,
Yılbaşına kadar başka anketimiz olmayacak :) Artık yeni yıl geldi sayılır, ne anketi, çekilişe bakalım diyorsunuz mutlaka :D

Kripto paralar artık internet kazançlarıyla uğraşmayanların bile dilinde. Bir şekilde her eve girdi.
Amcalardan, dayılardan, teyzelerden, hiç beklemediğiniz kişilerden duyar oldunuz. Hatta haberlere konu oluyorlar.
Biz de, yakın gelecek için sizlerin düşüncelerinizi merak ettik.

Şimdi cevap arıyoruz:

Size göre, 2018 yılına damgasını vuracak kripto para hangisidir ?   ($$)
(str) Sizin en iyi tercihiniz listede yoksa, seçeneklerden en iyisini seçin lütfen

Anket Kuralları:
- Konuya yorum yapmak serbest. Oyunuzla birlikte yorumunuzu bırakabilirsiniz.
- Her kullanıcı sadece 1 oy kullanabilir.
- Sonuçları oy kullananlar görebilirler / takip edebilirler.
- Anket 31 Aralık 2017 gecesi sona erecek ve diğer etkinliklerle birlikte sonuçlandırılacaktır.

Tüm katılımcılara şimdiden teşekkürler :)

Gelirkapısı yönetimi

silver

Yıl bitmeden yine yaptı yapacağını ki büyük ihtimalle yeni yılda da benzer şeyleri görüp belki şaşırıp belki şaşırmayacağımız ama illaki damgasını vuracağını düşündüğüm BTC yi seçtim :)

cocoextra

tunç

ben oyumu neo dan yana kullandım.

İkinci kripto para olarak ta

yukarıdaki listeye konmamış ama ben buraya yazayım.  (k) iota (k)

JackDaniels

($) ZEC ($) İnanılmaz şekilde artış gösterip, ethereum'u felan geçip gideceğini düşünüyorum (spk)

haluk

BTS ve STEEM  banko.....

Listede olmadıkları için en sevdiklerimden biri olan Strat dan yana oyum..... ;)

smbllr424

2018 hangi coinin yılı olur bilmem ama bence btc nin yılı olmayacak..

bunu söylerken btc düşer dip yapar anlamında degil mutlaka yerini korur dahada artar,

fakat son zamanlardaki fee ve gönderimlerin uzun sürmesi btc nin bindigi dalı kesmesi gibi geliyor bana..

oyun XRP nin

silver

Alıntı yapılan: smbllr424 - 27 Aralık 2017, 13:01:50

fakat son zamanlardaki fee ve gönderimlerin uzun sürmesi btc nin bindigi dalı kesmesi gibi geliyor bana..

Bu konuda malesef ki size kesinlikle katılıyorum. Bu konuya bir çözüm üretilmesi gerekiyor.

celomania

BTC artık altcoin değişimlerinde baz alınan değer gibi muamele görüyor. Düşeceğini pek sanmam. Ripple oyladım ama xvg (verge) ve iota'nında listede olması gerekir diye düşünüyorum  ??? ???

nebu

Verge - iota - ADA listede olsaymış daha da zorlanacakmışım :g Bu şartlarda oyum NEO'ya :y