Task yapamıyorum

Başlatan feyzagvenli, 02 Ocak 2018, 23:50:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feyzagvenli

Merhaba, Clixsense'de Tasklara ne zaman baksam yaklaşık 6-7 tane görünüyor fakat hiçbirini yapamıyorum. You don't have permission to work on this job yazıyor sürekli. Sebebi nedir?

Neutron

@feyzagvenli  Yeterli levele sahip olmadığın için olabilir Sen kaçıncı leveldesin Gelen tasklar hangi levelde

feyzagvenli

Available Jobs diyorum level istemeyen tasklar çıkıyor 2 tane. Onları da yapamıyorum

srcn86k

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 02 Ocak 2018, 23:50:44
Merhaba, Clixsense'de Tasklara ne zaman baksam yaklaşık 6-7 tane görünüyor fakat hiçbirini yapamıyorum. You don't have permission to work on this job yazıyor sürekli. Sebebi nedir?

Levelin yetmiyor olabilir

Sherif

Aynen bende hiçbir görevi yapamıyorum..

qolddraqon

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 02 Ocak 2018, 23:50:44

Eğer bu uyarıyı alıyorsan aynı taska ayrı yerlerden girmişsin yanlış hatırlamıosam. Yani clixsense de girdin taska aynı taskı neobux da açtığın zaman bu uyarıyı verir diye biliyorum. Onun harici 0 dan başlayıp 1 level olmak 2-3 ay belki daha fazla sürer zaten sürekli başını beklemek lazım.

gulara

mevcut cliksense hesabınıza başka bir task hesabı eklemeye  çalışıyorsunuz ve sıstem bunu kabul etmiyor