Amazon Associates Ödeme Kanıtı

Başlatan f1b0n4cc1, 15 Eylül 2012, 12:50:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f1b0n4cc1

Son güncelleme : 29 Aralık 2012

Bir iyi bir kötü haberim var .  Önce kötü haber ile başlayım . Amazon hesabımı kapatmış . Sebeb olarak ta normalden fazla link tıklanması veya link gösterimi diyor . Ama benlik bir durum değil , arama motorları bot / spider gönderiyor sitelere fazladan gösterimi onlar yapıyor . Durumu izah etmeye çalıştım ama tekrar açarlarmı bilmiyorum .İçerde alacağım 500 $ üzerinde para kaldı , gönderirler diye umuyorum  :'(

İyi haber , amazondan aldığım ve uzun süre beklettiğim için bozduramadığım çekimi , Payoneer vasıtasıyla açtığım amerikadaki banka hesabıma aldım , aynı anda karta da yüklendi haliyle . Teb bankası atm sinden dolar olarak çektim .

ElisaMcCline

Hoşgeldin f1b0n4cc1,
Ödemeniz hayırlı olsun...

Girdiğiniz ödeme kanıtları genelde eski tarihli hep.. Yeniler varsa, onları da bekleriz.

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Eylül 2012, 13:38:54
Hoşgeldin f1b0n4cc1,
Ödemeniz hayırlı olsun...

Girdiğiniz ödeme kanıtları genelde eski tarihli hep.. Yeniler varsa, onları da bekleriz.

teşekkürler .  yeni ödemeler geldikçe ekleyeceğim

tolgacan86

ödemeniz hayırlı olsun rakamda güzel ama bu sitedeki para kazanma şekli nedir tanıtım yaptınız mı?

f1b0n4cc1

iyi dilekleriniz için teşekkürler . amazon associates , amazon.com un affiliate kısmı , yani ortaklık . amazon associates i tanıtmaya gerek yok , çünkü sadece üye olup amazon ürünlerinnin promosyonlarını yapıyoruz ve satış başına komisyon kazanıyor . clickbank ile benzer . bilinmesi gereken tek şey net60 sistemi ile çalışması , amerika dışına çek ile ödeme yapması ve satışlar arttıkça komisyonun artıyor olması .

zamanım olursa bildiklerimi geniş elden paylaşırım elbette . saygılar

f1b0n4cc1

ödeme kanıtı ve son güncelleme ilk mesaja eklendi

yingyang16

Ödemeniz hayırlı olsun f1b0n4cc1  ($) Güle güle harcayın :)

f1b0n4cc1

teşekkürler , ama belki de amazon dan aldığım ilk ve son ödeme :(