Freebcc (SCAM)

Başlatan smbllr424, 10 Ocak 2018, 14:13:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 11 Ekim 2018, 15:20:22
Deminden beri belki 15 tane tıkladım hepsinde aynı hatayı aldım.
gecmişi silerek deneyin birde yada baska tarayıcı ile

smbllr424

smbllr424

smbllr424

smbllr424

buzz

bu sitede değişik bir şey oluyor bende.tıklamaları yaparken kendimi bir anda başkasının hesabında buluyorum.her seferinde değişik kullanıcı oluyor.benim hesaptan bir şey eksilmiyor ama o hesapta tıkladığım o hesaba gidiyor galiba.sayfayı yenileyince düzeliyor,tekrar benim hesaba dönüyor.enteresan bir şey.bir kaç gündür böyle,düzelmiyor da..
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

smbllr424

Alıntı yapılan: buzz - 17 Ekim 2018, 14:52:30
bu sitede değişik bir şey oluyor bende.tıklamaları yaparken kendimi bir anda başkasının hesabında buluyorum.her seferinde değişik kullanıcı oluyor.benim hesaptan bir şey eksilmiyor ama o hesapta tıkladığım o hesaba gidiyor galiba.sayfayı yenileyince düzeliyor,tekrar benim hesaba dönüyor.enteresan bir şey.bir kaç gündür böyle,düzelmiyor da..
aynen bnm hesaptada oluyor..
tıklarken ve cekerken kendi hesabında oldugundan emin ol..
sayfayı yenileyince düzeliyor gün içinde bi kac defa yapıyor bunu..
özellikle çekim yapacagın zaman kendi tokenlerin oldugundan emin ol, şu ara kazanc epey arttı

buzz

Alıntı yapılan: smbllr424 - 17 Ekim 2018, 14:59:06
aynen bnm hesaptada oluyor..
tıklarken ve cekerken kendi hesabında oldugundan emin ol..
sayfayı yenileyince düzeliyor gün içinde bi kac defa yapıyor bunu..
özellikle çekim yapacagın zaman kendi tokenlerin oldugundan emin ol, şu ara kazanc epey arttı
dikkat ediyorum zaten.bir sorun olmadı şimdiye kadar.kafa karıştırıyor sadece
bu aralar hakikaten kazanç iyi
bir zorluğuda yok sitenin zaten
öncelik verdiğim 3-4 siteden biri
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

smbllr424

smbllr424