Freebcc (SCAM)

Başlatan smbllr424, 10 Ocak 2018, 14:13:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

buzz

IF THE REWARD ENDS WITH A 1 (401 INSTEAD OF 400) THE LINK HAS BEEN REPORTED AS VERY DIFFICULT TO COMPLETE

bu tam olarak, ne demek oluyor?
translate te çevirdim ama anlamsız bir şey çıkıyor
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

smbllr424

Alıntı yapılan: buzz - 04 Aralık 2018, 05:10:28
IF THE REWARD ENDS WITH A 1 (401 INSTEAD OF 400) THE LINK HAS BEEN REPORTED AS VERY DIFFICULT TO COMPLETE

bu tam olarak, ne demek oluyor?
translate te çevirdim ama anlamsız bir şey çıkıyor
çoktandır selam da vermediydim, işin  düşünce yazıyon diyecek kesin  :))

@manjimurai  help, imdat  -:)) ne demeye getiriyo bu admin...

tolbab

Alıntı yapılan: smbllr424 - 04 Aralık 2018, 14:11:05

eğer ödülün sonu 1 ile bitiyor ise (örneğin: link 401 puan ise) diyor linki tamamlamak çok zor anlamına geliyor diyor görünce yardımcı olmak istedim.

smbllr424

Alıntı yapılan: tolbab - 04 Aralık 2018, 15:09:22
eğer ödülün sonu 1 ile bitiyor ise (örneğin: link 401 puan ise) diyor linki tamamlamak çok zor anlamına geliyor diyor görünce yardımcı olmak istedim.
teşekkürler  (spk)

bazen hileye karsı önlem olarak koyuyorlar, tıklamakmı lazım tıklamamakmı anlamamıştım..demekki tıklıycaz sadece digerlerine göre zor oluyor

66. ödeme alındı, kanıtlara eklendi  (ok)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/freebcc-odemeleri/msg592900/#msg592900

Zeynl1907

Hocam ben ilk kisimdaki calime tikladigimda aliyorum 2 gundur bunda skinti yok cekme talebide yolladim beklemedeyim. Ama 24 saatte bir mi artik joker kazanma ? Alt kisimdakine tikliyorum ama birsey anlayamadim ordan

buzz

Alıntı yapılan: tolbab - 04 Aralık 2018, 15:09:22
çeviri için teşekkürler  (a)

Alıntı yapılan: smbllr424 - 04 Aralık 2018, 15:18:28
teşekkürler  (spk)

bazen hileye karsı önlem olarak koyuyorlar, tıklamakmı lazım tıklamamakmı anlamamıştım..demekki tıklıycaz sadece digerlerine göre zor oluyor
aslında ben zorluğunu farketmedim :g tıklayana ban atmasın sakın, diye düşünüyordum bende senin gibi
sorun yok o zaman
ödemelerde de sorun yok.her gün çekiyorum ($$)
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

smbllr424

Alıntı yapılan: Zeynl1907 - 04 Aralık 2018, 17:37:19
Hocam ben ilk kisimdaki calime tikladigimda aliyorum 2 gundur bunda skinti yok cekme talebide yolladim beklemedeyim. Ama 24 saatte bir mi artik joker kazanma ? Alt kisimdakine tikliyorum ama birsey anlayamadim ordan
joker ne onu anlamadım..

claim yazan yerleri tıklayarak kazanacaksın..

ilkinde kısa link geciyorsun ikincisindede 15 sn. yelik reklamı izleyip ortada cıkan claim yazısına tıklıyorsun..

cekimler bir kac saat içinde genellikle  15 dk. da yollanıyor..

manjimurai

Alıntı yapılan: smbllr424 - 04 Aralık 2018, 14:11:05

büyük avlar pesindeyim :D . bosluklarda 7-8 site var onlara bakiorum sadece :D extra yeni bi konu varmi ona bakiom . eski konularda ne oluo ne bitio onu kontrol bile etmiom sen düsün
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424