The Money Galaxy (SCAM)

Başlatan avni59, 15 Eylül 2012, 22:40:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

SCAM

Fazla abartılı olmayan planıyla jss den biraz daha iyi ve esnek olan bir program.

Konuyu ödeme almadan açmak istemezdim ama bugün açılışının ilk günü o yüzden zaman kaybetmenizi istemedim.

edit:site açılalı 33 gün olmuş.çok özür dilerim.

48 günde yatırım çıkıyor bu yüzden bi garanti veremiyorum ama inş uzun süre dayanır diyebilirim.(tabi bu süre miktara göre değişir.)

Siteyi diğerlerinden ayıranlar:

*Üyeler arası para transferi.
*e-bank lar arası exchange sistemi.
*Admine direk TT atabileciğiniz kısım.
*Euro yatırımda yapabiliyorsunuz.
*Şifrenizi telefon no ile değiştirebiliyorsunuz bu yüzden doğru no yu girin.
*3 lvl ref sistemi vardır.
*Şu an %10 Bonus var depositlerde.
*Otomatik re-invest seçeneği mevcuttur.(%0-dan %100 e kadar)
*Üye yorumlarını görebileceğiniz bir bölüm mevcut.Ve yorum yapabileceğiniz.
*OKPay,LR,Payza,Ego,STP,PM

Sadece bu planı koydum 3 bin dolardan fazla yatırım yapcak kişi olduğunu  düşünmedimde :)

ghostlesh

100 iş günü ve günlük iş günü 2.1% 

jss ile ne alakası var  :g

bilalyuzugullu

paypal hariç bütün ödeme işlemcilerin olmasıda enteresan  ???  LR, PM, OKPAY, STP, Payza ve Ego  :y 
yatırda nerden yatırırsan yatır yanii  (d)  ve site görünümü oldukça iyi geldi bana  :y  hatta sevdim bile diyebilirim  (k)

Maverickk

Site bugün değil 15 ağustosta açılmış.Şu anda heryerdeler ve scam öncesi advertisement taktiği diyebiliriz.Kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz paralarla girmenizi tavsiye ederim...

avni59

Alıntı yapılan: ghostlesh - 16 Eylül 2012, 00:00:50

biraz daha esnek dedim.

avni59

Alıntı yapılan: Maverickk - 16 Eylül 2012, 01:43:24
Site bugün değil 15 ağustosta açılmış.Şu anda heryerdeler ve scam öncesi advertisement taktiği diyebiliriz.Kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz paralarla girmenizi tavsiye ederim...

gerçekten 33 gün olmuş ben allhyip te bakmamıştım da cidden özür diliyorum.zaten plana gore mantıken 50 gun dayanması lazım cunku kendi paramazı vercek bize.boyle dusunursek ustune bayağı daha gidebilir diye düşünüyorum.

bu arada konuyu editledim.

ghostlesh

Alıntı yapılan: avni59 - 16 Eylül 2012, 13:00:31

biraz daha esnek dedim.

esneklik dediğin  ödemeler konusu mu anlamadım.
verdiği komisyon yüzdesi dahi düşük.jss nin şimdiki tek kötü yani stabil olmayışı ki bu da script ws... yüzünden

avni59

Alıntı yapılan: ghostlesh - 16 Eylül 2012, 16:02:09
Alıntı yapılan: avni59 - 16 Eylül 2012, 13:00:31

biraz daha esnek dedim.

esneklik dediğin  ödemeler konusu mu anlamadım.
verdiği komisyon yüzdesi dahi düşük.jss nin şimdiki tek kötü yani stabil olmayışı ki bu da script ws... yüzünden

ROI %231

Bu arada jss den daha iyi derken verdiği süre olarak dedim.günde %2 ama 100 gün.kalıcılığını filan kıyaslamadım sadece planları kıyasladım.

avni59

sitede sorunlar başladı going to scam  :'(

avni59

sitenin gunluk gelırlerı işleme kısmını cozemedım ama MNO ıle olan problem duzelmıs tekrar sticky e alınmıs site.ve odemeler instant devam etmekte.