Sadece 1₺/Bir küçük iyi niyetli topluluk

Başlatan Futurenet, 15 Ocak 2018, 02:41:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

@fraghera , gecikmiş cevap için özür. Son derece mantıklı bir yol önermişsiniz. +1

ibrhmsny

@Futurenet teşekkür ederim böyle anlamlı bir teklif yaptığınız için.
Tabiki  +1

Futurenet

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Ocak 2018, 20:34:23
@Futurenet teşekkür ederim böyle anlamlı bir teklif yaptığınız için.
Tabiki  +1

ben teşekkür ederim arkadaşlar :)

fraghera

Alıntı yapılan: Futurenet - 24 Ocak 2018, 23:41:29
ben teşekkür ederim arkadaşlar :)

Alt yapıyı ne şekilde oluştururuz 1 TL gönderim ücretsiz olan bir kanaldan yapılması gerekecektir.

Mesela papara üzerinden toplanabilir.

Değerli Hocalarımda uygun görürse bu konuyu hayata geçirebiliriz.

Kazanckapisi

Futurenet

Alıntı yapılan: fraghera - 25 Ocak 2018, 15:28:59
Alt yapıyı ne şekilde oluştururuz 1 TL gönderim ücretsiz olan bir kanaldan yapılması gerekecektir.

Mesela papara üzerinden toplanabilir.

Değerli Hocalarımda uygun görürse bu konuyu hayata geçirebiliriz.
tabiki nasıl uygun olursa ona göre ayarlanır papara bilmiyorum kullanmasını öğrenirim hesap açtım zaten mesela biri btc kullanıyordur. 1$ lık btc gönderdi diyelim size siz onu 1$ karşılığı paparaya atarsınız yada başka bir yere burda sloganımız 1₺ bu minumum ne azdır ne çok çünkü kimseyi zorlamak değil amacım ekmek parası mesela bir ekmeği bölüşmek gibi bir şey o yüzden nasıl uygun görürseniz öyle yaparız yönetimden ses çıkmadı henüz benim için dediğiniz uygundur hocam kısa sürede inşallah hayata geçilir :)

investor42

Duyarlılığı ve gönüllülüğü için tüm arkadaşlara teşekkürler...

+1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futurenet

Alıntı yapılan: investor42 - 26 Ocak 2018, 12:10:52
Duyarlılığı ve gönüllülüğü için tüm arkadaşlara teşekkürler...

+1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
forum yönetimi sessizliğini koruyor

Kuzey06

malatyadetay

aslında bu konuyu bayanların evlerinde yaptıkları 'GÜN' olayına çevirebiliriz. mesela konuya 20 kişi katıldı diyelim. kişi başı her ay 10 tl alındığını öngörelim. 200 tl yapar. moderatörler bir kura çeker ve sıra ile her ay bu para hesaba işlenir. daha mantıklı olmaz mı.. diğer türlü ihtiyaç sahibi öğrenci vb. gibi kişileri tespit etmek zor olur.. bu fiyat 30-40 tl'de olabilir. en azından bir kişinin işi görülür. bir yarasına merhem olur..
Karar sizin tabiki..