0.29 Litecoin - Bitcoin yada Ethereum takaslı

Başlatan Tarık, 16 Ocak 2018, 18:05:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tarık

0.29 LİTECOİN  güncel fiyat 225 tl  ederi kadar bitcoin yada ethereum olabilir

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Tarık

konu güncel 1-2 arkadaş mesaj yazmışta özelden okuyamadan nasıl olduysa sildim kusuruma bakmasınlar

pm atan @manjimurai  etherum için iletişime geçmiş biraz etherumum var iletişimdeyiz kendisiyle

manjimurai

Alıntı yapılan: Tarık - 18 Ocak 2018, 20:08:32
konu güncel 1-2 arkadaş mesaj yazmışta özelden okuyamadan nasıl olduysa sildim kusuruma bakmasınlar

pm atan @manjimurai  etherum için iletişime geçmiş biraz etherumum var iletişimdeyiz kendisiyle

benim coinbasedeki miktar azcık ama :) Yinede Tkas Düşünürse Arkdaş Diye Yazdım :) Umuyorum Sonuclanır . Her İki Taraf İçinde KAZAN - KAZAN Olur :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Tarık

bitcoin feesinden dolayı ticaret yapılmamıştır  @manjimurai  ile konu hala günceldir

manjimurai

Arkadas cok ilgili ama coinbaseyi kullanmadigi icin . Bendeki bitcoininde az olmasindan kaynakli her iki tarafinda zararina olacagi icin transferi gerceklesturmedik .  Ancak arkadas fazlasiyla ilgili . Umuyorum satisi tamamlar :) tesekkurler dostum . Eline saglik

Tarık

Alıntı yapılan: manjimurai - 18 Ocak 2018, 21:00:12
Arkadas cok ilgili ama coinbaseyi kullanmadigi icin . Bendeki bitcoininde az olmasindan kaynakli her iki tarafinda zararina olacagi icin transferi gerceklesturmedik .  Ancak arkadas fazlasiyla ilgili . Umuyorum satisi tamamlar :) tesekkurler dostum . Eline saglik

bende teşekkür ederim iyi dileklerinden dolayı iyi forumlar iyi akşamlar diliyorum

sevkicayir

Alıntı yapılan: Tarık - 16 Ocak 2018, 18:05:05
satılık 0.29 LİTECOİN  güncel fiyat 225 tl nakit veya ederi kadar bitcoin olabilir
Nakit olarak alabilirim.Fiyatta biraz esneklik saglayabilirseniz.Not ölücü değilim :)

sevkicayir

Alıntı yapılan: Tarık - 18 Ocak 2018, 21:53:29
bende teşekkür ederim iyi dileklerinden dolayı iyi forumlar iyi akşamlar diliyorum

Hocam formda yeni oldugum için sanırım yetkilerim kısıtlı.PM donus yapamadım.Rica etsem .................. dan ulasırmısınız?

Edit = Açık Alanda kişisel mail , face, skype vb....  bilgileri vermek Yasaktır.
bilgilerinizi lütfen foruma 5 ilewti yazdıktan sonra ÖM olarak özelden gönderiniz.
Tekrarı Uyarı cezası gerektirir.
iyi günler

Tarık

Alıntı yapılan: sevkicayir - 18 Ocak 2018, 22:07:56
Hocam formda yeni oldugum için sanırım yetkilerim kısıtlı.PM donus yapamadım.Rica etsem [email protected] dan ulasırmısınız?

5 ileti yazdıktan sonra pm atabilirsiniz gördüğüm kadarıyla kaldı  3 hakkın :D