Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

batucan011

Alıntı yapılan: sicher - 23 Nisan 2013, 12:02:27
probuxta 1 paket alınca diğer paketi 1 hafta sonra mı alabiliyoruz ???
evet malesef oyle bir sistem var :)

yorkashton

üyeliğime girmedim diye inaktif olmuş yine balance sıfır :)  settingste liberty reserve var. lrye ödeme yapıyormu yani

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yorkashton - 23 Nisan 2013, 16:34:00
üyeliğime girmedim diye inaktif olmuş yine balance sıfır :)  settingste liberty reserve var. lrye ödeme yapıyormu yani

Yatırımın doğrultusunda evet yapıyor...
Siteye hiç yatırım ayapmadıysan, hepsinden istediğin kadar çekebiliyorsun.
Siteye yatırım yaptıysan, hangi processor den en çok yaptıysan ondan sınırsız, diğerlerinden yatırımın kadar ödeme alabiliyorsun.
Yanlız PP den yatırımı çok olanlarda PP sıkıntısı yüzünden biraz daha değişik sanırım,
Çünki benim PP den daha çok olmasına rağmen, LR den ne zaman istesen ödeme alabildim :)

sicher

Alıntı yapılan: sicher - 22 Nisan 2013, 20:06:14

üstte bulunan yeşil simge ne işe yarıyor

ricci

Alıntı yapılan: sicher - 24 Nisan 2013, 00:39:11
üstte bulunan yeşil simge ne işe yarıyor

Yeşil simge'den kastın yuvarlak şekilde birbirine bakan oklarsa refi yenilemek için kullanılıyor

ElisaMcCline

Tam olarak recycle, yani ücreti karşılığında yenisiyle değiştirmek.
Refin kalan süresi değişmiyor. Ek bir ücret ödeyerek tıklamayan ya da memnun olmadığınız refinizi yenisiyle değiştiriyorsunuz.

sicher

tamam dır birde ona tıklayınca suresini uzatma varya orda en basta I want recyle felan yazıo onla aynı yani dogru mudur

enderege

Alıntı yapılan: sicher - 24 Nisan 2013, 13:44:02
tamam dır birde ona tıklayınca suresini uzatma varya orda en basta I want recyle felan yazıo onla aynı yani dogru mudur

Evet aynı şey.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

tamam dır enderege hocam

sicher

probuxta ref tıklamalarında kazanç 1 tane tıklayınca 0.005 miydi yoksa 4 tane tıklayınca mı oluyodu biraz karıstırıom da egerki tek tıksa bir ref aldıgımızda gunluk 4 tık yapsa 10 gunde kendi parasını çıkarır