Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Garnütür tercihimizdir Hocam, çayda çıra oynatmasınlarda  :g

ricci

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Nisan 2013, 15:41:15
Sumercan' ın hesabını da banlamışlar :(

ben de bu gece bir ödeme isteyeyim bakayım diyorum ne yapacak admin :)
Çayda çıra mı oynayacağız acep :P

Hadi ya geçmiş olsun Sumercan :(

Bu banların bir nedeni varmı yoksa admin kafasına göre banlamayamı başladı insanları?

tolgacan86

Ben çektim payzaya sıkıntı yok bende ;)

ElisaMcCline

Ben de denerim gün dönmeden bir ara artık :)

Coulers79

Elisa hoca sizi rakip firma falan mı sandılar oysa bize vesile olanlardan birisiniz. Bu ref olayında dediler heralde bu ağadır onun eli tutulmaz.
Benim her hafta giderlerken bir kısmı kendiliğinden uzayan otomatik reflerimi artık sorgulamayacağım, çok şükür avg'ler normal.

batucan011

Arkadaşlar sitede reklam artışı olmus yoksa geri düzeliyor mu site :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 01 Mayıs 2013, 15:55:32
Elisa hoca sizi rakip firma falan mı sandılar oysa bize vesile olanlardan birisiniz. Bu ref olayında dediler heralde bu ağadır onun eli tutulmaz.
Benim her hafta giderlerken bir kısmı kendiliğinden uzayan otomatik reflerimi artık sorgulamayacağım, çok şükür avg'ler normal.

Çok fazla neobux ve Fernando geyiği yaptık heralde :D Ortak sanıyordur belki neo ya :D

Şaka bir yana,
Siteden iyi de kazandım bugüne kadar aslında.  Muhtemelen yeter kazandığın diyor. Yatırımla kazanç arasında bir kıstas koyuyor muhtemelen :)
Boşverin, sizlerin kazanması da önemli. belki bana daha çok kazandırsa, sizlere ödeyemeyecek ;)
Çok zorlarsa, yatırımsız kazanmaya döneriz, ne yapalım.. Zorla para yatıracak halimiz yok ya :)

en azından şimdilik zarar yazmıyor genel ortalamada.  O yüzden sadece bilgilerle geçiştiriyorum. AVG vermeye gerek görmüyorum.
Değer-değmez tartışması ayrı konu. Ay sonuna kadar nasıl gider bilmiyoruz. AVG ler bu kadar oynak olmasa.. bu avg lerle bile ref çoğaltırım aslında ama güven vermiyor avg konusunda site. Çok değişken devam ediyor.

Hatta hemen kabaca şurada paylaşayım 100 ref test avg lerimi.
Ref salım ücretini de hesaplarsak, Golden üye için gün başına gereken RR avg: 0,80

Gün1 - 1.1
Gün2 - 0,79
Gün3 - 0,80
Gün4 - 0,92
Gün5 - 0,90
Gün6 - bugün, daha bitmedi ama 0,70 - 0,75 gibi olur sanırım gün sonu.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: batucan011 - 01 Mayıs 2013, 19:21:15
Arkadaşlar sitede reklam artışı olmus yoksa geri düzeliyor mu site :)

Zaman zaman oluyor böyle, ama geçer merak etme :)

sicher

Alıntı yapılan: sicher - 22 Nisan 2013, 20:06:14

Arakadaşlar resimdeki refim ilk refimdir ilk ayda bu kadar oldu 2. ayda suresini uzattım fakat 10 gundur tık yok 148 olmuş okadar 20 gun sonra salımı yoksa değiştirmemi yapım

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 02 Mayıs 2013, 14:11:24
Arakadaşlar resimdeki refim ilk refimdir ilk ayda bu kadar oldu 2. ayda suresini uzattım fakat 10 gundur tık yok 148 olmuş okadar 20 gun sonra salımı yoksa değiştirmemi yapım
20 gün sonra karar vermek daha iyi  :) belki sonradan arap atı gibi açılıp çoşar reflerin :) uzun süre tıklamazsa da sistem otomatik değiştiriyordu , 20 gün sonundada hala tıklamıyorsa yada az çok tıklıyorsa kısaca memnun değilsen  tabiki sal tutup ne yapacaksın :) ilk sayfada elisa hocanın maliyet hesabı vardı ordan hesapla kazandırıyorsa tutabilirsin zarar ettiriyorsa tutma tabiki
bu arada tek refmi vardı? :)