Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

3 taneydi 2 si gitti teki kaldı sonradan yanına 3 tane daha aldım suan 4 tane diğer üçü eh gidiyor gibi bu duraksadıgı için süpelendim ama yavas yavas ref sayısını arttırcam :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 02 Mayıs 2013, 14:11:24
Arakadaşlar resimdeki refim ilk refimdir ilk ayda bu kadar oldu 2. ayda suresini uzattım fakat 10 gundur tık yok 148 olmuş okadar 20 gun sonra salımı yoksa değiştirmemi yapım

Orada son tıklama bugün diyor ??? (Today) Emin misin 10 gündür tıklamadığına ?

hakanatik01

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mayıs 2013, 13:51:30
Orada son tıklama bugün diyor ??? (Today) Emin misin 10 gündür tıklamadığına ?
resimi alıntı yapmış elisa hocam "Alıntı yapılan: sicher - 22 Nisan 2013, 20:06:14" e" today" dediği 22 nisan sanırım;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Mayıs 2013, 15:17:47
resimi alıntı yapmış elisa hocam "Alıntı yapılan: sicher - 22 Nisan 2013, 20:06:14" e" today" dediği 22 nisan sanırım;

Nasıldı o laf ..

Üşengecin tıklayan refi olmaz mıydı :))
Yeni bir ss koymayya üşenmiş yani :D OK :D

arshi

Sahi nasıldı o laf ???

"Göz görmeyince gönül katlanır" gibi bi şey miydi neydi :D

enderege

Sitede logout olmamama rağmen her girişte bana doğum tarihimi soruyor? Herhalde sitenin en yaşlısı yarışması yapacak. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arshi

Kazanırsınız hocam, net :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 03 Mayıs 2013, 16:18:34
Sitede logout olmamama rağmen her girişte bana doğum tarihimi soruyor? Herhalde sitenin en yaşlısı yarışması yapacak. :)

Ehehe, iyiymiş, bana hiç öyle birşey sormadı bugüne kadar :D Elisa görünce bayan sandı, sorulmaz diyor heralde :))

Alıntı yapılan: Arshi - 03 Mayıs 2013, 16:25:24
Kazanırsınız hocam, net :g

Ehehe, sırf kazansın diye Sümer Abiyi banlamış admin yahu :D Adminle ortak çalışıyorlar :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mayıs 2013, 16:28:06

Ehehe, sırf kazansın diye Sümer Abiyi banlamış admin yahu :D Adminle ortak çalışıyorlar :D

Baktım tek rakip Sümer abi. Admine PM attım. Bu üyenin mükerrer hesabı var diye. :D Şimdi sitede en yaşlı bi ben kaldım. 1. nin Account Balance ından 5$ silecekmiş. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 03 Mayıs 2013, 16:41:03
Baktım tek rakip Sümer abi. Admine PM attım. Bu üyenin mükerrer hesabı var diye. :D Şimdi sitede en yaşlı bi ben kaldım. 1. nin Account Balance ından 5$ silecekmiş. :P

Bir yerlerde Arshinin dede olduğu yazıyordu :))
Haber vereyim dedim
ben ve Sümercan gittikten sonra tek rakip Arshi kaldı o zaman :))

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Mayıs 2013, 02:51:31
3.Espiri den anlar;

9.Dedemizdir o :)