Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

Alıntı yapılan: Uniquehero - 23 Haziran 2013, 16:47:42
Probux da reklamlar ya acilmiyor yada acilanlar hata veriyor onaylanmiyor ayni durum sizde de var mi ?
sabah tıkladım reklamlara sıkıntı yoktu

GameHunter

O değilde son 1 aydır probux'da refleri toparlayamıyorum 5 gün kalan refleri 30 gün uzatırdım üstüne para artardı şimdi kazanç yetmemeye başladı yavaş yavaş refler terhis olacak.

İşin ilginç yanı ref tıklamalarında bir düşüş yok eskisi gibi güzel tıklıyorlar. Acaba bakiyeye mi işlemiyor bazı tıklar :S

ricci

Alıntı yapılan: Uniquehero - 23 Haziran 2013, 16:47:42
Probux da reklamlar ya acilmiyor yada acilanlar hata veriyor onaylanmiyor ayni durum sizde de var mi ?

Evet aynı durum bendede var malesef :/

Uniquehero

Ricci bende duzeldi reklamlar

ricci

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 23 Haziran 2013, 17:07:35
O değilde son 1 aydır probux'da refleri toparlayamıyorum 5 gün kalan refleri 30 gün uzatırdım üstüne para artardı şimdi kazanç yetmemeye başladı yavaş yavaş refler terhis olacak.

İşin ilginç yanı ref tıklamalarında bir düşüş yok eskisi gibi güzel tıklıyorlar. Acaba bakiyeye mi işlemiyor bazı tıklar :S
tıklama karşılıkları belli. Hesabını yapabilirsiniz. İşleme konusunda sorun olacağını sanmıyorum.
Daha fazla harcamanız olabilir. ref salım ücreti ya da recycle gibi.

Uniquehero

Abi söyle söyleyim reklam doluyor normalde parasi yazar burda ise direk kirmizi X isareti cikiyordu

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Uniquehero - 24 Haziran 2013, 07:37:36
Abi söyle söyleyim reklam doluyor normalde parasi yazar burda ise direk kirmizi X isareti cikiyordu

Gün içinde zaman zaman yoğunluk sıralarında bu oluyor. Bazen Kırmızı X geliyor, bazen hiçbirşey gelmiyor. hatta bazen kısa süreli de olsa site gelmiyor.
Yönlendirme başarısız gibi birşeyler yazıp kalıyor. Daha uzun süreli olan birine denk gelip uzun süreli bir farkındalık olmuş sadece :)

Uniquehero

Olabilir abi o gun siteden cikis yapip tekrar girmeyi denedim olmadi giris yapamadim sayfa acilamiyor yazdi daha sonra girdim

moonisblack

siteye 2 gündür giremiyorum sizdede varmı aynı sorun?