Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 05 Temmuz 2013, 00:54:18
siteye 2 gündür giremiyorum sizdede varmı aynı sorun?

Hiç sorun yaşamadım, şu an da dahil girebiliyorum.

ricci

Ara sıra giremiyorum ama bir gün içerisinde hiç giremediğim olmadı hiç siteye, şu anda problem yok giriliyor siteye

hakanatik01

Admin hesabımı silmiş sanırım tekrar şansımı deneyim bakalım ; daha öcneki hesata çoklu hesap diyip 3-4 hesap koymuştu önüme halbuki eş fost o kadar deildi :P eksik kalmıştı bunuda banlarsa o zaman ortaya koyar belki :P deneyelim bakalım :)

hakanatik01

yalnız tıkladım kayıt kısmı da değişmiş refererral falan yazmıyor normal mi sizlerdede böylemi :)

abcb

Denedim, referral yazmadı

Hakan, Alllllaaaaseeen şu klavyeni değiştir  :g

hakanatik01

aslında kablosuz kalavyede aldım  ama nedense alışamadım duruyor öyle  :) yoksa bende farkettim ama elden bişi gelmiyor :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Temmuz 2013, 23:11:05
yalnız tıkladım kayıt kısmı da değişmiş refererral falan yazmıyor normal mi sizlerdede böylemi :)

Cookie temizlediysen ve sayfanın tamamen yüklendiğinden emin olduktan sonra register kısmına geçtiysen sorun olmayacaktır.
cookie siz gittiğinde referral alanı görünür. Reflink ile gittiğinde zaten ref alanı görünmüyordu sanırım.

hakanatik01

bilmem  deniyom bakalım yalnız zamanında nasıl geldiysem probuxa 4 mail denedim 4üde kullanımda dedi :P :D

hakanatik01

(spam) hakanus gelmişmi :P hakacu ve hakanatik kullanımdaymış :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Temmuz 2013, 23:24:12
(spam) hakanus gelmişmi :P hakacu ve hakanatik kullanımdaymış :P

gelmiş Hakan, teşekkürler  (k)  :-[