Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Arkadaşlar son güncellemeden sonra artık bütün reklamlarımı izlememiz gerekiyor reften kazancın iyi olması için her siteye girmemde 4 reklamı (turuncu olanları) izlememiş gösteriyor fakat sayfayı yenileyince geri düzeliyor..

hakanatik01

bende sorun yok sicher ; şimdikte 4mor 1 yeşil reklam  var tıkladım izlemedim falan sorun olmadı diğer reklamlarıma öğlen tıklamıştım zaten gene böyle bir sorun olmamıştı  firefox kullanıyorum tabiki :P :) Senin browserla iligi bir problem olabilirmi acaba chrome'sa vazgeçin artık şu chrome sevdasından beya :P :)

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Eylül 2013, 00:11:25
chrome'sa vazgeçin artık şu chrome sevdasından beya :P :)

chrome hızlı olduğu için kullanıyorum kardeşim birde güncelleme konusunda sıkıntı yaşatmıo firefox ta biraz sıkıntı yaşamıstım ama tarayıcı değiştirmek her zaman iyidir bana iyi bir özelliğini söyleyebilir misiniz

hakanatik01

Chromun söyleyemem :P ama firefox 1 dedin madem 1 tane söyleyeyim gerisini sen bulursun :P Güvenlik konusun da chrome'u 3'e katlar  :)  Ayrıca güncellemenin sık olması bug'ın çok olduğu anlamına da gelmezmi beya chrome o kadar sık güncelliyorsa birsürü bilmediğimzi hatası vardır daha :P :)
Chromeda para var huzur var ailenin zengin ve şımarık çocuğu oldu firefox ise fakir ama gururlu :P  (gyk) Chromeda güzel ama hakkını vermek lazım ilerde 1 numara da olucak gözüken öyle :)

Eklenti sever biri olarakta henüz chroma geçemiyorum eklenti yükleyip ctrl+alt+del ile bir bakın görev yöneticsinden chromun yediği sistem belleğine birde firefoxa bakın aynı eklentileri kurup  kim hızlı ,kim daha çok sistemi yoruyor görebilirsini o zamanda aslında :) bende eklenti seviyorum diye firefox ,yoksa chrome'a geçerdim tabiki kimse başa çıkamaz koca google var arkasında bu sorunları v40'a kadar çözerler bence daha versiyon 29 dalar :P :)

neyse konu dağıldı probuxcılar kusura bakmasın ben sadece firefoxla tıkladım sorun yoktu sen chromeda sorun yaşıyor olabilirsin o yüzden alternatif denemelisin diyerek firefox dedim yoksa chrome kullandığını nereden bilecem :) yoksa firefox kullan maxthon kullan ,chrome opera safari v.s.ne istersen onu kulanırsın kimsenin birşey demeye hakkı yok :) Senin sorununa karşılık o cevabı yazdım dediğin gibi reklam izleme falan olmadı bende diğer arkadaşlarda durum nedir bilemem ,onalrda yzar chrome kullanan biri yazarsa daha iyi olur senin durumunda ,onlarda normalse senin PC de birşey vardır belki , misal daha dündü sanırım bir arkadaşımıza clixsensede kediler gözükmüyordu DNS ayarındanmış değiştirince düzelmiş ;)

Coulers79

İE euro sportun suyu mu çıktı? Macrosoft destekli, problem çıkarsa daha iyisini yükle gitsin.
İşi bilenler için özellik iyidir. (Hız, uygulama) Genel için farketmez. Nefes alsın yeter.  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Eylül 2013, 02:47:41
İE euro sportun suyu mu çıktı? Macrosoft destekli, problem çıkarsa daha iyisini yükle gitsin.
İşi bilenler için özellik iyidir. (Hız, uygulama) Genel için farketmez. Nefes alsın yeter.  :P

Ben ie ci, ff ci, chromcu gibi kavramlar dışında, farklı bir konu ile olaya biraz açıklık getireyim o zaman :)

Genelde burada paylaşılan tüm siteler php tabanlıdır, .dotnet değil.
Script üreticileri de dahil, genelde tüm bu yapılar öncelikle firefox optimizasyonla gelir.
Dolayısıyla, bu foruma konu olan hemen her site en iyi firefox ile görüntülenir ve script özellikleri en iyi firefox ile çalışır.

Coulers79

İşte aydınlatıcı bir bilgi geldi, server mevzu kilit.

sicher

açıklama için tesekkürler @hakanatik01 :)

GameHunter

Probux Toolbar çıkaracakmış sanırım bugün face sayfasında yazıyordu.

ElisaMcCline

Golden ve ulti upg lerde %10 indirim varmış.

TR saatine göre Pztesi sabahı 06:00 ya kadar geçerli.
(This promotion will last until Sep 15th at 23:59 Server Time.)