Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: flowist - 18 Eylül 2013, 21:17:13
Bende düzelmedi, hâlâ aynı.

Arada gelip-gidiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

şimdi düzelmiş durumda reklamları izleyebilirsiniz arkadaşlar :)

tolgacan86

Gene sıkıntı var sanırım, reklamları izliyorum ama o sondaki yeşil tik işareti bir türlü belirmiyor :(

enderege

Alıntı yapılan: Tolga Can - 20 Eylül 2013, 20:26:42
Gene sıkıntı var sanırım, reklamları izliyorum ama o sondaki yeşil tik işareti bir türlü belirmiyor :(

Benim kendi hesabımda sıkıntı yok. Ama eşimin hesabında dediğin durum var. Neye göre yapıyor bilmiyorum. Bir ara PTCBox da da buna benzer (kişiye özel) bir durum vardı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Ben biraz önce tıkladım, sorun yoktu  :)

tolgacan86

Evet bende tamamlayabildim tıklamaları :)

abcb bir daha kontrol et belki yeni reklam gelmiştir ;) :P hem gittiğin blogda en altta en üstteki reklamada tıklayabilirsin çekinme :P

abcb

Alttaki reklam baya tanıdık geldi  :g

ElisaMcCline

Arkadaşlar, cloud servislerde ( ya da TR çıkışlarının cloud servisleriyle arasında) bir süredir sorun var.
Bahsettiğiniz zaman zaman yaşanan sorunlar, aslında birçok sitede oluyor. Aldıkları hizmetin tipine göre az ya da çok hissediliyor...

tolgacan86

Burada günlük reklam vermeyi düşünenler için bilgi vereyim, Günlük reklamını verdiğim bloguma 74000 tık aldım... İlk defa bu kadar yüksek bir rakam gördüm bu siteden.. Yalnız sitelere kayıtta aynı oranda verim alamadım malesef, gelen reflerde önceki reklamlarıma oranla çok düşüş olmuş..

hamzakursad

Hit sayın oldukça iyiymiş Tolga Can, keşke ref sayında aynı oranda yüksek olsaydı  :( yaklaşık 1 hafta sonra bende günlük reklam vermeyi düşünüyorum, ozaman daha yakından bilgi almak isterim bilgili arkadaşlardan :)