Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Siteye bir süre eriğim yoktu ama geldi.
erişemeyen olduysa bilgisi olsun :)

Bugün başka sitelerde de sorun var... İlginç...

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Ekim 2013, 15:42:28
Siteye bir süre eriğim yoktu ama geldi.
erişemeyen olduysa bilgisi olsun :)

Bugün başka sitelerde de sorun var... İlginç...
Dün başlayan Columbus Günleri varmış ondanmıdır acep, adminler tatilde :)

fkork

Alıntı yapılan: ikose - 14 Ekim 2013, 15:45:43
Dün başlayan Columbus Günleri varmış ondanmıdır acep, adminler tatilde :)

o ne ya? admin bayramı falansa ben de tatile giriyim :P

ElisaMcCline

Siteleri de tatile mi götürüyor bu adminler yahu :D

ElisaMcCline

Site, önerilen siteler alanına taşınmıştır ...

ýrmakk

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :( Probux hesabımı askıya aldı. Benim daha önce probux üyeliğim vardı oradan 1-2 kere ödeme almıştım. Daha sonra Enderege modumun refi olmuştum (referans değişimi yapmıştık) ve bende refim felan olmadığı için probuxsa yeni hesaptan devam etmeye karar vermiştim.  Bugün nihayet 5 dolara ulaşmayı başardım ve ödeme istedim. Aktarma başarıyla gerçekleşti dedi. account'a basmamla beni siteden atması bir oldu yeniden girmek istedim ama sonuç ....   Probux ödemelerini instant yapıyor paypal hesabıma da baktım (yeni bir paypal açmıştım. aynı paypal olmasın diye) ama para gelmemişti :(

Şimdi ne yapacağım bana yardım edin. Sitede ticket bölümünü de bulamadım. Çok üzgünüm. Refim felan yok ama seviyorum bu siteyi

enderege

Yeni kayıt olurken PC ve ağ temizliği yapmadınız mı? ve ödemeyi aynı Paypal/Payzaya istediniz?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Yaptım temizlik hatta evde ki bilgisayardan kayıt olmuştum. Ancak daha sonra iş yerindeki bilgisayardanda girmiştim (önceki üyelik iş yerindekindendi) Farklı paypal adresine istedim ödemeyi.

bekeli

Alıntı yapılan: ırmakk - 13 Kasım 2013, 13:06:06
Yaptım temizlik hatta evde ki bilgisayardan kayıt olmuştum. Ancak daha sonra iş yerindeki bilgisayardanda girmiştim (önceki üyelik iş yerindekindendi) Farklı paypal adresine istedim ödemeyi.

İş yerindeki bilgisayarınızdan da ip değişikliği yapmış mıydınız oradan girmeden önce?

ýrmakk

İş yerindeki bilgisayarda ip değişikliği yapamıyorum. Özel tanımlanan ipler var. Kim ne yapıyor takibini yapmak için. ipi değiştirince internete de girmiyor.
Zaten sonraki hesaptan girince önceki hesabımı askıya almıştı ama aldırmamıştım.