Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ırmakk - 13 Kasım 2013, 13:09:42
İş yerindeki bilgisayarda ip değişikliği yapamıyorum.

İşte bu yüzden banlanmışsınız :(
İş yerindeki bilgisayardan hiç giriş yapmasaydınız sorun olmazdı :S

ýrmakk

Çözümü yok mu  :S

bekeli

Alıntı yapılan: ırmakk - 13 Kasım 2013, 13:12:21
Çözümü yok mu  :S

Benim başıma gelmedi böyle bir şey. Çünkü ikinci hesabım olmadı hiç.
Forumdan banlanan arkadaşlar olmuştu ve bu konuda probux'un çok katı olduğunu söylediklerini hatırlıyorum :S

hakanatik01

Geçmiş olsun ,benim başıma geldiğinde admin kestirip atmıştı ; Adminler ilgililer konuya cevap veriyorlar ama katılar bu konuda :) ticket attığınızda sebebini öğrenebilirsiniz banlanma sebebiniz çoklu hesapsa  hesapları ortaya koyuyorlar bundan dolayı sessizce "Saygılar bizden " deyip topuklayıp kaçıyonuz :P  üyelerine en ilgili yaklaşan sitelerden  probux ;

Ama Ip değişsesede sorun olmuyor tek 1 hesap kullandıysanız Suspend sorunu probux ta aynı PCden IPleriniz değişik bile olsa farklı 2 hesaba girdiğiniz de yaşanabilyorsizdeki durum böylemidir yanlışlıkla bir ara eski hesaba falanmı girdiniz? yoksa farklı Ipye bakmıyor kandrılması zor bir sistemleri var ama bu kandırılamayacak demek değildir :P IPnin yanın da başka birşeylerede bakıyorlar sanırım :P

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Kasım 2013, 13:24:33
aynı PCden IPleriniz değişik bile olsa farklı 2 hesaba girdiğiniz de yaşanabilyorsizdeki durum böylemidir

@ırmakk, aynı PC aynı ip'den iki farklı hesaba giriş yapmış oluyor iş yerindeki bilgisayardan. Bu çok rahatlıkla tespit edilebilir bir durum :S

hakanatik01

Öyle birşey yapmıyordur  sanmam o kdar acemi değildir :P  (gyk) :Aynı PC Aynı Ip üye bile olamazdı ,Benim anladığım Farklı 2 PC tek hesap diyeydi

Bir nevi benim evden ve işyerinden probux hesabıma girip tıklarımı yapmam gibi anladım ama bu durum banlanma sebebi olmuyor probuxta;

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Kasım 2013, 13:28:11
Öyle birşey yapmıyordur  sanmam o kdar acemi değildir :P  (gyk) :Aynı PC Aynı Ip üye bile olamazdı ,Benim anladığım Farklı 2 PC tek hesap diyeydi

Hacı yukarda yazdıklarımızı okudun mu?
İş yerindeki bilgisayarının ip'sini değiştiremiyormuş ve oradan yeni hesaba da giriş yapmış işte  :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Kasım 2013, 13:28:11

Ayrı iki PC ve tek hesabın bir yaptırımı yok.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 13 Kasım 2013, 13:29:29
Hacı yukarda yazdıklarımızı okudun mu?
İş yerindeki bilgisayarının ip'sini değiştiremiyormuş ve oradan yeni hesaba da giriş yapmış işte  :S

Aynı gün iki farklı hesaptan olmadığı sürece IP restriction da yok.

hakanatik01

yok okumuyom :D sen bişi yazdımmı es geçiyom ben başkan :P o zaman sonuç;

Dear ırmakk
reason:Multiple account;
best regards

Genede ticket atıp sorun ama dediğim gibi geri dönüş mutlaka yapıyorlar;

Hocam çıkın ardan bu işi banlanmışlara bırakın :P  (gyk)