Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Golden hayırlı olsun Hocam  :)

arnutwowew

probuxun scam olacağı konuşuluyor rental ref tıkları oldukça düşmüş    probuxa dikkat

6il9in

Alıntı yapılan: arnutwowew - 19 Aralık 2013, 12:43:50
probuxun scam olacağı konuşuluyor rental ref tıkları oldukça düşmüş    probuxa dikkat

Haber kaynağı neresi ?

Kahvelerde konuşuyorlarsa ona inanırım  :g

Bkz. Enderege Hocam Tapbux kahve de konuşmuş haftasını geçti scam oldu..

sicher

gold üyelik ay sonuna mı düşcek ki yoksa 1 sene sonra mı :D

bilalyuzugullu

Running Lightning Deal: 15% discount on all upgrade purchases and membership renewals. Ends on: Dec 22 23:59

sanırım beklenen indirim bu ancak sabaha bitecekmiş gibi anladım ben. gold üyelik 68$  ilgilenenlerin bilgisine :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 22 Aralık 2013, 02:46:08
Running Lightning Deal: 15% discount on all upgrade purchases and membership renewals. Ends on: Dec 22 23:59

sanırım beklenen indirim bu ancak sabaha bitecekmiş gibi anladım ben. gold üyelik 68$  ilgilenenlerin bilgisine :)

Teşekkürler Bilal :)

Verdiğin bilgi üzerine bktım ben de şimdi ...Sabaha bitmiyor :) 1 günden biraz fazla var ..

TR satiyle 23 Aralık sabah 04:49 da bitiyor :)

hakanatik01

Güzel haber teşekkürler;

sizde bekleyeydiniz keşke be hocam 1 hafat için kötüd oldu ama aradaki farkı ismi lazım değil  sus payı olarak adprize niyetine dağıtırdı :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Aralık 2013, 02:58:39
Güzel haber teşekkürler;

sizde bekleyeydiniz keşke be hocam 1 hafat için kötüd oldu ama aradaki farkı ismi lazım değil  sus payı olarak adprize niyetine dağıtırdı :P

Olsun, Sağlık olsun :)
ben bu kadar günde 4-5 dolarını geri aldım bile zaten :) Standart kalsaydım birikmezdi :)

İsmi lazım olmayanları boşver, ismi lazım olan forumda yapacak kısmetse birşey..
En kötü tavşan bulup niyet çektireceğim ama forumda birşeyler yapacağız kısmet olursa :)
Bkz: GkPrize :)

ElisaMcCline

Bu arada,
Fernandonun indirimi yüzünden beklediğim gibi 68$ a kadar inmiş, yoksa Pro nun normalde yapacağı 72$ dı :)