Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

güzel fikir neobux gibi olsun :P forumda aktif olanla olmayan bir olmasın ammaaa :P :)) neoda aktif olana adprize çıkma şansı daha fazla dimi :P büyük patoronu örnek alalım :P kısmetse ne zaman düşünüyorsunuz hocam ona göre kendimizi ayarlamamız gekiyormu ki ? :P yılbaşı gecesi yokuz malum :P yapacaksanız ona göre yapın birşeyleri ben yokum işte en ideal gün yani :P :D neyse geyik yapmıycam bıraktım ben geyiği (gyk) ninja'yım artık :D

edit:Birde bunu sichere PM atalım arada kaynar,görmeyebilir.Ödeme kanıtı geldimi hayırlamaktan konu aşağılara düşer :P siz atın hocam bari o almayı düşünüyordu :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Aralık 2013, 03:20:10
güzel fikir neobux gibi olsun :P forumda aktif olanla olmayan bir olmasın ammaaa :P :)) neoda aktif olana adprize çıkma şansı daha fazla dimi :P büyük patoronu örnek alalım :P kısmetse ne zaman düşünüyorsunuz hocam ona göre kendimizi ayarlamamız gekiyormu ki ? :P yılbaşı gecesi yokuz malum :P yapacaksanız ona göre yapın birşeyleri ben yokum işte en ideal gün yani :P :D neyse geyik yapmıycam bıraktım ben geyiği (gyk) ninja'yım artık :D

edit:Birde bunu sichere PM atalım arada kaynar,görmeyebilir.Ödeme kanıtı geldimi hayırlamaktan konu aşağılara düşer :P siz atın hocam bari o almayı düşünüyordu :)

Hmm evet, bekliyordu diye biliyorum ben de, en azından karar değiştirmediyse :)
Atıyorum şimdi PM ;) :y

Yok yahu, yılbaşı gecesine bırakmayız.... :)
Zaten asıl sorun da o değil.. bulduğum şeyi deneyemiyoruz :) Neyse uzatmayayım :)
Sicher' e PM :) (ok)

enderege

Ben siteye ulaşamıyorum. Bendemi problem var?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 22 Aralık 2013, 17:00:18
Ben siteye ulaşamıyorum. Bendemi problem var?

Ulaşabiliyorum hocam. Bir sorun yok ;)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Aralık 2013, 02:49:37
Teşekkürler Bilal :)

Verdiğin bilgi üzerine bktım ben de şimdi ...Sabaha bitmiyor :) 1 günden biraz fazla var ..

TR satiyle 23 Aralık sabah 04:49 da bitiyor :)

valla zamanını bilemediğim için aldım ben bu mesajı yazdıktan sonra yatmadan :)  noolur noolmaz diyerek :y

enderege

Bende yenileme taraftarı değildim ama nedense fiyat cazip geldi. En azından DR tıkları ile toparlarız dedim ve 1 sene daha uzattım.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: enderege - 22 Aralık 2013, 22:31:11
Bende yenileme taraftarı değildim ama nedense fiyat cazip geldi. En azından DR tıkları ile toparlarız dedim ve 1 sene daha uzattım.

hayırlı olsun ender hocam :) umarım toparlanır. benim ilk sene felaketti  (d)  rr ler batırdı beni  :(  onlara harcadığım parayı direk ref bulmaya harcasam bayaa bi kurtarırdı ama uğraşamadım maalesef. tam  (hydr)  idim anlıycaan  ninja

ama bu sefer uğraşıp burdanda neo danda kâra geçmeyi koydum kafaya  :))  bakalım Allah sonumuzu hayreder inşallah  :)

enderege

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 22 Aralık 2013, 22:48:43
bakalım Allah sonumuzu hayreder inşallah  :)

Olmuyacak duaya amin denir mi? Neyse AMİN diyelim. :D

Sanada banada herkese hayırlı olsun diyelim.

bekeli

Hayırlı olsun Golden'lar ;)

FilmsizKalma

vay akıllılar :D bana verseydiniz 68er dolar  ben size 1 senede verirdim 10dolar..