Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Aralık 2013, 00:01:08
Şurada 2015 ' e ne kaldı caaanııım :D

başlangıcı he bide :D meyvelerini 2016 ya yerler artık :D ne kaldı hedef 2023 :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Aralık 2013, 00:01:48
başlangıcı he bide :D meyvelerini 2016 ya yerler artık :D ne kaldı hedef 2023 :D

Ben dedim taaaaa başta :D blog falan bekleyen versa, seneye yılbaşına doğru :D
Meyvelerine birşey diyemem, çabuk yemek isteyenler ekmeyece, pazardan parasıyla alacak yiyecek :D

Edit:
Bu arada, olmayan bir blog üstüne de, ancak bu kadar senaryo ütretilip fantazi yapılır zaten :D daha fazlası olmazdı :D

universitely76

@elisamccline, @bilalyuzugullu, @enderege böyle bir blog çalışmasının içindesiniz de benim niye haberim yok bundan, haberleri hep böyle forum köşelerinden mi alacam :P sizleri eseflen kınamaktayım :D

Hocaaa sen 1. sıra 3. slot fiyatını pm'le, telefonla ulaştır bana, en sadık reklamverenin olurum :g
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Aralık 2013, 09:30:46
@elisamccline, @bilalyuzugullu, @enderege böyle bir blog çalışmasının içindesiniz de benim niye haberim yok bundan, haberleri hep böyle forum köşelerinden mi alacam :P sizleri eseflen kınamaktayım :D

Hocaaa sen 1. sıra 3. slot fiyatını pm'le, telefonla ulaştır bana, en sadık reklamverenin olurum :g

Slotlar beless alooo buzaginin aklina karpuz kabuğu dusrume bakayim sen :D

ElisaMcCline

Var ya süpersiniz hee :)

bloğu yaptınız, yerleri de belirlediniz, reklamı da veriverin bari de tam olsun :))

Şşş, beleşse ben de geleyim :))

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Aralık 2013, 14:34:59
Var ya süpersiniz hee :)

bloğu yaptınız, yerleri de belirlediniz, reklamı da veriverin bari de tam olsun :))

Şşş, beleşse ben de geleyim :))

Hocam size reklam verecek site kalmadıki  ninja

universitely76

bak ya hala "sadece arkadaşız" numarası yapıyor, hocam yeter artıkın yemeyin bizi, açıklayın şu blog meselesini kamuoyuna malum olsun artık :g

Hocam @blogsuzkalma duymasın, sizin slot parası benden :D bilalyuzugullu ve enderegeyi de karşılayabilirdim ama gizli kapılar ardından iş yürüttükleri içun yok onlara slot mlot :-D
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Neler oluyor rakamdan iş mi dönüyor :)

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Aralık 2013, 17:10:50
bilalyuzugullu ve enderegeyi de karşılayabilirdim ama gizli kapılar ardından iş yürüttükleri içun yok onlara slot mlot :-D

Günahımı alıyorsun bak. :D Bizim kapılar hep açık.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Aralık 2013, 17:10:50
bak ya hala "sadece arkadaşız" numarası yapıyor, hocam yeter artıkın yemeyin bizi, açıklayın şu blog meselesini kamuoyuna malum olsun artık :g

Hocam @blogsuzkalma duymasın, sizin slot parası benden :D bilalyuzugullu ve enderegeyi de karşılayabilirdim ama gizli kapılar ardından iş yürüttükleri içun yok onlara slot mlot :-D

Yahu, ben mi dedim de benden açıklama bekliyorsun :D
Bir sor kim dediyse, peşine daha ne kuyrulu hikayeler yazacaklar, ben de merak ettim yahu :D

Bu arada, Allahtan ortada blog/site falan yok hee :D Bir de olsa, yanmıştık :D

2016 ya ertelenmiştir :g