Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Benim refim olursanız sevinirim. Hesap açarken tavsiye eden kodu olarak z2wey8h  söylerseniz memnun olurum. Akbank için herbbaşka bankada kullanmayın :D

ElisaMcCline

Ufak bir kredi borcu varmış filmsizKalma' nın, hemen tahsil etsinler :))

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Ocak 2014, 21:52:43
 Ufak bir kredi borcu varmış filmsizKalma' nın, hemen tahsil etsinler :))

kredi var ya :( 4 taksit ödedim şimdillik :( hatta son taksiti 2 gün geciktirdim ..50 kuruş faiz gelmiş.. Dedim gitti Ojooda 1 günlük kendi tıkım :P

paragelsinde

probux a 15 $ yatırdım . toplamda 150 r.ref e ulaştım.yatırdığım parayı kazanıp çektim.arkasından 15 $ çektim son çektiğim 9 $ dan sonra reflerim aralık ayı başından bu yana tatile gitti yılbaşı erken geldi.bugünde dönmezlerse tatilden ref sayım 3 daha düşecek.sanırım şubat başında refsiz kalcam :)).ondan dolayı golden uyelık almadım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: paragelsinde - 02 Ocak 2014, 22:07:52
probux a 15 $ yatırdım . toplamda 150 r.ref e ulaştım.yatırdığım parayı kazanıp çektim.arkasından 15 $ çektim son çektiğim 9 $ dan sonra reflerim aralık ayı başından bu yana tatile gitti yılbaşı erken geldi.bugünde dönmezlerse tatilden ref sayım 3 daha düşecek.sanırım şubat başında refsiz kalcam :)).ondan dolayı golden uyelık almadım.

Standart üye olarak güzel bir iş çıkartmışssın zaten :)
RR leri doldur boşalt zamanı gelmiş demekki.

aydyar13

Millet buraya gelmiş forumu terkedip bende yeni farkettim busiteyi yuh ya :S yingyang ve elisam hocalar da  buradaymış  (sinir)
1 buçuk ay önce yeniden başladım neoya ama durumlar kötü bir hayli :( Bu probux un refleri de neobux gibi tıklamayanlardan mı ?:)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Ocak 2014, 22:12:09
Standart üye olarak güzel bir iş çıkartmışssın zaten :)
RR leri doldur boşalt zamanı gelmiş demekki.

Arada eldeki RR leri çıkarmak mı lazım?
Ben de $5 yatırdım probuxa, 90 refim var şuanda. en erkeni 20 gün sonra bitecek. hepsi 1 er kere 60 gün uzatıldı, ama 2-3 gündür avgler 0.5 civarı :/

$14 çektikten 2-3 gün sonra oldu ne olduysa :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 04 Ocak 2014, 17:36:38
Millet buraya gelmiş forumu terkedip bende yeni farkettim busiteyi yuh ya :S yingyang ve elisam hocalar da  buradaymış  (sinir)
1 buçuk ay önce yeniden başladım neoya ama durumlar kötü bir hayli :( Bu probux un refleri de neobux gibi tıklamayanlardan mı ?:)

Foruma hoşgelsdin aydyar13 :)

Müsait olmadığım bir zamanda denk geldim.. Pro refleri neo reflernde birazdaha farklı aslında.. Ama genel olarak uzun vadede sonuç aynı sayılır.

aydyar13

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Ocak 2014, 14:54:14
Zaten banka çarpıyor.. Paypalın kurdan çarpmasını geçtim bide burada %15 fee mi..

bankasyada, 5$ funds a bi gün 5.31 çekiyoruz diye mesaj atrken
1 gün sonra yapılan 5$ funsa 5.25$ kesiyoruz diye mesaj atıyor..

Tl kurunu anlarımda bu iş için en yakın zamanda iletişime geçeceğim konusu değil ama.

O nasıl fee miş öyle. Parayı paypal dan hesaba alırken bankanın dolar hesabına mı alıyorsunuz ?