Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Probuxa üye olup denedim günlük getiri 0.07 dolar. Sıfır yatırım neobuxa göre çok daha rahat gibi duruyor.

GameHunter

Alıntı yapılan: aydyar13 - 05 Ocak 2014, 18:15:46
Probuxa üye olup denedim günlük getiri 0.07 dolar. Sıfır yatırım neobuxa göre çok daha rahat gibi duruyor.

Sıfır yatırımla 1 yılda 160$ çektim halende ayda 2 defa çekim yapıyorum standart üye olarak.

NeoBux'da ne standart iken ne Golden üye iken RR'lerden kar elde edemedim. ProBux bu konuda daha iyi.

aydyar13

Alıntı yapılan: GameHunter - 06 Ocak 2014, 01:27:47
Sıfır yatırımla 1 yılda 160$ çektim halende ayda 2 defa çekim yapıyorum standart üye olarak.

NeoBux'da ne standart iken ne Golden üye iken RR'lerden kar elde edemedim. ProBux bu konuda daha iyi.

Fixedların bireysel tık kazancı dışında her şeyi aynı sanırsam neobuxla. Demek ki refleri daha iyi çalışıyor :)

aydyar13

Paypal la hesaba para eklemeye %16 fee diyor delirmiş mi bunlar ya ::S (hydr) (zopa)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 12 Ocak 2014, 19:46:36
Paypal la hesaba para eklemeye %16 fee diyor delirmiş mi bunlar ya ::S (hydr) (zopa)

Payzayı oyun dışı tutmaya çalışıyorlar. Gayet açık aslında. :)
Biz bıraktık da deseler, kuralları gereği yine bir sürü PP ödemeleri gerekecek.
Ama yatırımcılar PZ ye kayınca, mecburen PZ den geri talep edebilecekler ;)

aydyar13

Cok ayip ediyorlar ama  (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 13 Ocak 2014, 00:46:52
Cok ayip ediyorlar ama  (d)

Burada asıl soru,
bir site PayPal gibi yaygın ve kolayca ulaşılan, en çabuk yatırımların yapıldığı, bulmak zor olmayan bir sistemden neden vazgeçmeye çalışsın ? ;)
Ya da işi yokuşa sürsün ? :)

Engin

güzel site ....

FilmsizKalma

Çok güzel hem de...