Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Hayır herhangi bir sıkıntı olmuyor;

ElisaMcCline

Sabahtan tıklarımı yapmıştım, sorunsuzsu, öğlende aynı şekilde ama akşam saatlerinde bir denedim çok kötüydü.

Aldığım tek hata hata too many requests oldu. Yani yavaşlıklar genel yoğunluktan gibi görünüyor.
Farklı satlerde denerseniz iyi olur.

aydyar13

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mart 2014, 20:00:52
Hayır herhangi bir sıkıntı olmuyor;

Çok sağolun

sicher

Aynen Kaçmasın riski geç aldık kaymagı geçtik ucundan az tattırsın bari de hevesimiz ortada kalmasın :)

hakanatik01

Düzeldi bende.Admin hepinizden/hepimizden özür diliyor :P isyan çıkar diye de şimdiden (yanlış anlamış olabilirim ingilzcem kıt (ukraynacam/rusçam iyidir ama götüren olmadı :P )) anladığım kadarı ile RR sürelerini 1 gün uzatıyor admin RR bitimine 10 günü kalanların 11 günü kalmış oluyor (o birgünde AVGler düşürdük mü al sana sorun morun kalmadı :P ) 5 saattlik süre için reklam sayısı da artacakmı orasını anlayamadım nedemek istemiş ustalar/hocalarımız gelince açıklar  .(5 more hours of exposure to the Daily Ads.) :)

"Our dedicated servers endured an unusual traffic today which caused an overload on our servers for a few hours.
We have solved the problem and now the system is fast and stable again.
To compensate our members, we will add 1 extra day for all your rented referrals and 5 more hours of exposure to the Daily Ads.
Sorry for the inconvenience.

Have a nice weekend,
Probux Team.
"

aydyar13

Sanırım reklamlara tıklayamayanlar için ek 5 saat daha vermiş.

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Mart 2014, 02:14:39
(ukraynacam/rusçam iyidir ama götüren olmadı :P ))

Hakan ukrayna da ulkenin yarisi veya daha fazlasi rusca kullaniyor. Rusca bilsen sikinti olmaz. Zaten butun ukraynali bayanlar rusca biliyor. Test edildi  :)) sen gelim dedinde sana goturemeyizmi dediler :P

До свидания

(gyk)

hakanatik01

Ne yani sen şimdik halkın %80'i rusça biliyor diye kalan %20 den feragatmi et diyorsun zinhar olmaz :P :))
спасибо
[spoiler]Önemli olan rus güzelliği zaten dil çokta önemli dil :P [/spoiler]

avni59

probux diye girdim ne gördüm :)

çok akıllı bi' telefonla yollanmıştır.

hakanatik01

Turunculara tıklayamadan gitti bende gene tüff :)  7ye kadar gelir umarım.