Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bir komple teoriside bende olsun :D site hacklenmiş ama bizlere çaktırmamaya çalışıyorda olabilirler mi ? bence olabilirliği var :) benim hesapta dediğiniz problemler yaşanmamış..

enderege

AutoPayı ben kapıyom o açıyo. DR ve RR lerden gelen para rentale gidiyor!...

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Admin yeni serverdan kaynaklanıyor demiş herkesin hesapları inceleiyorlar sanırım banlananda çok olur he :P :D
kısa zaman da düzelteceğiz demişler amma yazdıkları bana daha çok güvenlikle ilgili geldi oysaki sizin yaşadıklarınız scriptle alakalı konular gibi geldi nedense ,hayırlısı bakalım...

Quote: Admin

Do not worry, we are already checking our database, it seems to be a problem with one of our new servers.
    All sensitive data pass through HTTPS and encrypted in md5 (irreversible format) and this seems to be conflicting on this new server.
    We will continue to update our users with the course of the investigations.
    Thank you for your understanding.

ElisaMcCline

Oh yaa, sonunda konunu sonunu buldum :)

Arkadaşlar Panik yok :)
Server değişmiş besbelli ki, alametler bunlar ;)
Bazı kurulumlar yeni yapılmış ve eski ayarları da tutturmaya çalışıyorlar. Biraz sabırlı olun :)

Yaşanan bazı sorunlar şunlar, ara sıra hesabınızı lğtfen kontrol edip, değiştirebileceklerinizi değiştirin:
Ve unutmayın ki bu herkeste olmadığı gibi, herkese aynı zamanda da olmuyor. Yani herkes kend,i kontrolünü arasda kendisi yapmak zorunda.

1 - Rental balance aktarımı (Bizim yapacak birşeyimiz yok, çözüm beklenecek)
2 - RR alımı (Bizim yapacak birşeyimiz yok, çözüm beklenecek)
3 - RP sayfasında autopay ve autorenew açılıyor ( arada kontrol edip elle kapatacaksınız)
4 - Zaman zaman sistem logoff oluyor hatta cookie bilgileri bile gidiyor, manuel tekrar login olmak gerekiyor.

Ayağımız tozuyla bir de cashout denedim, ödeme anında geldi. Sistemde ciddi sorunlar olsa, cashoutta da sorun yaşardım ;)

Admin ortalarda yok gibi evet ama unutmayın, probux admini hep böyleydi. Yani ortalarda yok değil. Adam böyle şeylere pek kafa yormuyor :)
Söyleyecek birşeyi olduğu zaman çıkıp yazıyor sadece :)

Herkese bol şans, bol kazançlar :)

Edit:
Bilgiler için teşekkürler Hakan :) :y

sicher

Bu açıklama iyi geldi :)

6il9in

Elisa Hocam H.Geldin. Geldiğin gibi milletin içine su serptin.. Yoksa Probux admini senmisinde bizden saklıyonnn  (d)  :))  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 12 Mart 2014, 00:09:44
Elisa Hocam H.Geldin. Geldiğin gibi milletin içine su serptin.. Yoksa Probux admini senmisinde bizden saklıyonnn  (d)  :))  :))

Hoş bulduk :)
Hee evet, kendi kendimden ref aldım ve Rental balance a giden 24$ ı görünce de birden unutup kendime hafif bir küfür salladım :D

Niye yahu, Hakan da yazmış ya işte ne güzel :) :y
Böyle zamanlarda reel bilgilerle hareket etmek lazım.

Admin sorunun farkında, olayla ilgileniyorum demiş (ok)
Sorunun kaynağı konusunda az çok bilgi vermiş ki zaten gerçekleşenler de bu bilgiyi doğruluyor (ok)
Ödeme isteyenlere ödemelerini alabiliyor (ok)

Serpin kendi suyunuzu kendiniz işte :D

engin0812

arkadaşlar son durumu açıklıyorum şuanda hesabım bu durumda

Main balance:   $2.6690
Rental balance:   $1.6715

2$ eklenmiş hesaba kiralanan 10 ref hala duruyor şuan ben + dayım sanırım ne saçma bişi oldu bu :D

ElisaMcCline

Böyle bir durum yakaladığınızda, hesabınız sizin için önemliyse cashout denemeyin arkadaşlar :)

sicher

Keşke dün butun parayı çekseydim umarım duzelmiş ve kazançlarımız artmıs bir şekild admim hesaplarımızı düzeltir