Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Siteye ticket atalım mı RB daki parayı PB aktarması için vs

nukhet

ben siteye bugün de giremiyorum

Coulers79

5 saniye bekledim ve girdim şu an.

ElisaMcCline

Siteye girişlerde hiç sorun yok.. ben ortalama 2 saattir online durumdayım.. Arada refresh ediyorum.
Uzun süre hareket etmeme durumunda yine Ddos a yönlendirip browser check sonrasında (bazen) logout etmiş gibi siteye gönderiyor.
Ancak login' e tıkladığınız anda zaten içerde olduğunuzu görüyorsunuz.

nukhet

ben bir kaç gün önce üye olmuştum, site benim şifremi kabul etmiyor, şifrem aynı, capta istiyor, gene giremiyorum, bugün hiç tıklayamadım

nukhet

sanıyorum benim hesap sizlere ömür oldu beni tanımıyor ne kullanıcı adımı ne de şifremi tanımıyor, unuttum deyip mail adresime gelen kullanıcı adını ve şifreyi proya yazıyorum, beni gene almıyor siteye tüh yazık oldu

ikose

Alıntı yapılan: nukhet - 13 Mart 2014, 12:45:55
sanıyorum benim hesap sizlere ömür oldu beni tanımıyor ne kullanıcı adımı ne de şifremi tanımıyor, unuttum deyip mail adresime gelen kullanıcı adını ve şifreyi proya yazıyorum, beni gene almıyor siteye tüh yazık oldu
bende bakımda gözüküyordu şimdi açıldı ve sorun yok..
bazen sitelerde bu sorunu yaşıyoruz,  umarım sorunu nu ticket ile halledersin..

nukhet

gelir kapısı çok güzel bir site, allah hepinizden razı olsun, formları okudukça her şeyi öğreniyorum, çerezleri temizledim ve pro ya sorunsuz girdim, sayenizde bütün siteleri öğreniyorum

nukhet

bi de , hani elisa hocam demiş ya
Arada refresh ediyorum.
Uzun süre hareket etmeme durumunda yine Ddos a yönlendirip browser check sonrasında (bazen) logout etmiş gibi siteye gönderiyor.
Ancak login' e tıkladığınız anda zaten içerde olduğunuzu görüyorsunuz.
benim gibi çaylaklar refresh, ddos, browser check ne dimek bilmediği için daha türkçe yazarlarsa ne mutlu olurdum

tolgacan86

Refresh = Sayfayı yenilemek (kısaca F5 tuşuna basarsanız yapar, yada CTRL + F5)

Ddos = Kısaca sitenin güvenliği ile ilgili bir terim.

Browser = İnternet Explorer, Google Chrome, Firefox Mozilla, Opera, Safari gibi internette gezinmenize yarayan tarayıcı programlar.

Browsert Check = Bu tarayıcıların kontrolü ;)