Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Probux cok değişti ya ilk basta su 3-4 gundur butun refeeransların tıklamaları aynı gun bitio diye gostermişti ve bütün tıklamalar sıfırlanmıstı bende şimdi hepsinin gunleri farklı farklı olmus :)

Yavas yavas eski haline mi donuyor acaba

ElisaMcCline

Bunun sebebi;
Problemli döneminde otomatik açılan Autopay .
Autopay uzun süre açık kalmıştır ya da hala açık duruyordur.

Bende sadece 3 refte 1 gün kayma var. Autopay ayarını kontrol etmende fayda var.

GameHunter

Fixed turuncu reklamlara captha koymuşlar 3 harfli kelime yazmak gerekiyor. Galiba yakında fokus özelliğide koyacaklar reklamlara. En sevmediğim şey.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 21 Mart 2014, 17:46:25
Fixed turuncu reklamlara captha koymuşlar 3 harfli kelime yazmak gerekiyor. Galiba yakında fokus özelliğide koyacaklar reklamlara. En sevmediğim şey.

Çok fazla bot kullanan var bildiğim kadarıyla. bunun için bir önlemdir muhtemelen.
Ama captcha yı geçici koymuşlardır.

sicher

Yeni tıklama yaptım captcha felan yoktu da bu focus nasıl bişey o oldugu zaman nasıl oluyor

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 22 Mart 2014, 12:50:34
Yeni tıklama yaptım captcha felan yoktu da bu focus nasıl bişey o oldugu zaman nasıl oluyor
Ben denk gelmedim henüz dün baya bir erken reset saatinde tıklamıştım bugünde henüz tıklamadım :) ama sadece 4 turuncuda çıkıyormuş zaten captchalar hem kimbilir belkide sadece standartlaradır :P focus ise izleme zorunluluğu oluyor.Clixsense tarzında reklamları elin mahkum izlermiş gibi yapmak :P   ;)

ElisaMcCline

Eşim hesabını ellemiyoruz bir süredir brnim yoğunluğumdan dolayı.
Bilgi gelince onu açtık baktım, captcha istiyordu evet.
Ama şu anda kendi hesabında yok.

O anlık, cheat link gibi kullanmış olabilir admin bu captcha işini ;)
Kimler ne yapıyor az çok belli olur diye.

sicher

bugun akşam bi DR min yanına ugradım 1 aydır girmemiş hesabına askıya alınmıs tekrar aktif ettik bunda istedi
Benlik bi sıkıntı yoqq

GameHunter

Bende hala fix reklamlar captcha istiyor. Bana garezi ne yahu.  >:(

Bot mot autoclick birşey de kullanmadım hiç. Zaten tıklaması pratik Probux'un niye kullanayım ki.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 24 Mart 2014, 01:07:56
Bende hala fix reklamlar captcha istiyor. Bana garezi ne yahu.  >:(

Bot mot autoclick birşey de kullanmadım hiç. Zaten tıklaması pratik Probux'un niye kullanayım ki.
Geç saatlerde geliyor sanırım o. Gün içinde çıkmıyor.