Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Probuxta sorunlar hala duzelmedi artık admine ticket atmaktan yoruldum adamlara ingilizce yazdım yazdım yok turkçede yazdım gene yok artık gittiği yere kadar gitsin valla...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 07 Nisan 2014, 01:00:03
Probuxta sorunlar hala duzelmedi artık admine ticket atmaktan yoruldum adamlara ingilizce yazdım yazdım yok turkçede yazdım gene yok artık gittiği yere kadar gitsin valla...

Neydi o sorunlar, hatırlatabilir misin ?

sicher

para durumlarını geçtim mesela aynı anda aldıgım referanslar var paket halinde şuan bir kısmının 3 günü var bir kısmının 13 günü var admine diomki bi tutarsızlık var sunucu serverı değiştirirken aksaklıklardan dolayı olmustur ilgilenebilir misiniz yok ne dediğinden bişey anladım dio veya bişey yok dio çıldırdım resmen ya  (sinir)

hakanatik01

Admine böyle yazıyorsan admin haklı (gyk) :D

sicher

geçmişe bakıp nasıl yazdıgımı atıcam şimdi bulabilirsem

sicher

Resimdekiler referanslarımın bir kısmı göründüğü gibi aralarında zaman problemi var hepsinin düzenlenmesini istiyorum. Site sunucularını taşırken aksaklıklar oldu sanırım bunu lütfen giderin.

See some of my photos as reference ones have the problem of them all the time you want to organize. When you move the site server glitch happened, please resolve it I guess.

AYNEN YUKARISI NASILSA EN SON BU SEKİLDE ATTIM

hakanatik01

Tamam  işte adamda google'ca bilmiyormuş :P  (gyk) ninja buradan birinden yardım alaydın keşkem :)

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Nisan 2014, 01:52:36
Tamam  işte adamda google'ca bilmiyormuş :P  (gyk) ninja buradan birinden yardım alaydın keşkem :)

:D hocam siz yardımcı olsanız daha var zaten buraya baktım bi açık olan kimse yok bende google ca yazdım :D

hakanatik01

İngilizcem iyi olsa tabikide benimkide google'canın biraz üstü google+ :D gene anlamaz konu aç istersen böyle bir bölüm vardı forumda tam ne demek istediğini yaz türkçe olarak, sana cevap yazarlar bildiğim isim vermiyim mesela bek... ,elis....,tolg.... ingilizcesi çok iyi olan birkaç kişiden  biri :P :D 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 07 Nisan 2014, 01:35:48
para durumlarını geçtim mesela aynı anda aldıgım referanslar var paket halinde şuan bir kısmının 3 günü var bir kısmının 13 günü var admine diomki bi tutarsızlık var sunucu serverı değiştirirken aksaklıklardan dolayı olmustur ilgilenebilir misiniz yok ne dediğinden bişey anladım dio veya bişey yok dio çıldırdım resmen ya  (sinir)

Sicher,
Server değişimi sırasında autopay ler açık kaldı bir süre ve buradan herkesi uyardık.
3-13 gün farkı buradan geliyor.
Ciddi bir şekilde incelersen, aslında o ereflerinin tamamının 3 günü kalmış olmalıydı, bunu göreceksin bence.
yani 13 günü kalmış olanlar, autopay ini kontrol etmeyip açık bıraktığın dönemde tıklayarak autopay ile süreleri uzamış olan refler çıkacak.

Kontrollerin yaparsan, muhtemelen sonu buraya çıkacaktır. History den ref alım zamanlarını kontrol edebilirsin sanırım.
Bakıp bilgi verirsen, biz de incelemende yardımcı olmaya çalışırız ;)