Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Elisa hocanın dedidklerini Sichere tercüme edeyim google'ca olarak :P "look at the tabela"  diyor :P (gyk) :)) yeter bu kadar geyik konu ciddi (yvr) :)

Coulers79

No problem bekleme yapmayalım, autopay açık kaldıysa admine boşa ticket atılmış.

sicher

hemen bakıyorum doncem :)

sicher

baktım elisa hocamızın dedikleri var yanında farklı olanlarda var ama ugrasmıcam bazı reflerin 1 gun vs kalmıs

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 07 Nisan 2014, 02:31:34
baktım elisa hocamızın dedikleri var yanında farklı olanlarda var ama ugrasmıcam bazı reflerin 1 gun vs kalmıs

Tüm reflerin süreleri aynı kadar uzamaz sicher. Autopay açıkken tıklayan reflerin 1 gün için uzar. Diğerlerinin aynı kalır.
Tüm reflerin aynı günlerde ya da aynı kadar gün tıklamayacağına göre arada farklılıklar olacaktır.
Bence çok yorma kendini :)
Çok istiyorsan sal sıkıntılı olanları, diğerlerinin süresi geldiğinde yeniden RR alırsın ama, hiiç uğraşmaya değmez :)

sicher

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Nisan 2014, 02:41:43
Tüm reflerin süreleri aynı kadar uzamaz sicher. Autopay açıkken tıklayan reflerin 1 gün için uzar. Diğerlerinin aynı kalır.
Tüm reflerin aynı günlerde ya da aynı kadar gün tıklamayacağına göre arada farklılıklar olacaktır.
Bence çok yorma kendini :)
Çok istiyorsan sal sıkıntılı olanları, diğerlerinin süresi geldiğinde yeniden RR alırsın ama, hiiç uğraşmaya değmez :)

aynen hocam saçlarımı dökmeye değmez anca  (eht) larız o kadar  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 07 Nisan 2014, 10:43:05
aynen hocam saçlarımı dökmeye değmez anca  (eht) larız o kadar  :g

Yanlız kellere de öneriyoruz, saç çıkmasını sağlıyormuş :D
(eht) lar için de gençleştirdiğini söyleniyor :P

abcb

All is well nerde kaldı Sicher  (d) probux istisnamı  :g

sicher

Alıntı yapılan: abcb - 07 Nisan 2014, 20:24:51
All is well nerde kaldı Sicher  (d) probux istisnamı  :g

devam devam go go go 3idiots :D

Lelouch

Ben sisteme standart üye olarak girdim.Yatırım yapmadan biriktirdiğim parayla 3 ref aldım. 2 tanesi tıkladı 1 tanesi hiç tıklamadı daha.Bakıcaz yatırım yapabilirim.