Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

D.Hekimi

Ben probux ı  öneririm. Oturmuş bir site. ve bu aralarda gayet iyi bir AVG grafiği var.

Fuse de ise yatırımım yok ama millet inişli, çıkışlı AVG leden bahsediyor. Bir standartı yok. Yeni bir site olması hem avantaj hemde dezavantaj.
[/quote]
hocam fusebuxun forumdakı kazanclarına bakıyorum.750 refle gunluk 4-5 dolar arası kazanan var arkadaslar var.
buna karsılık elısa hocam 700 refle gunde 3 doları cok nadır buluyor.
mesela ben zapbuxda 289 refle gunde 3 dolar kazanıyorum.
guzel bır rakam bence yenı bır sıte ıcın.
kafa bulandıran bır durum var ama ıkısınden bırıne karar verecegız artık.
tşk ederım yorumunuz ıcın ;)
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2014, 00:02:39
Forum yatırım anketinden de fuse çıktı. En azından bunu hatırlatabilirim ;)
Fuse avg leri daha iyi görünüyor. Sıfırdan yatırımda biraz daha önce yatırım çıkacaktır. (herşey yolunda giderse)
ben zapbuxa oy atmıstım sanırım oyle hatırlıyorum :)
aynen fuse bende de agır basıyor ya bakalım hocam ıkısınden bırıne karar verecegız.hayırlısı olsun dıyelım :)
yorum ıcın saolun hocam.. ;)

hakanatik01

Beklemekte gerekebilir ama pronun süresi ne kadarmış ki ? :) zap yaptı ,pro yaptı ,fusede Happy Easter yapar mı ki ? Bunların 3'üde aynı gibi gelmeye başladı sanki daha önce hepsi prodaydı kavga yaptılar bu ikisi ayrılıp fuse ve zap diye yeni site kurdular :) 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: D.Hekimi - 21 Nisan 2014, 00:10:37
hocam fusebuxun forumdakı kazanclarına bakıyorum.750 refle gunluk 4-5 dolar arası kazanan var arkadaslar var.
buna karsılık elısa hocam 700 refle gunde 3 doları cok nadır buluyor.
mesela ben zapbuxda 289 refle gunde 3 dolar kazanıyorum.
guzel bır rakam bence yenı bır sıte ıcın.
kafa bulandıran bır durum var ama ıkısınden bırıne karar verecegız artık.
tşk ederım yorumunuz ıcın ;)

Alıntı yapılan: D.Hekimi - 21 Nisan 2014, 00:10:37
ben zapbuxa oy atmıstım sanırım oyle hatırlıyorum :)
aynen fuse bende de agır basıyor ya bakalım hocam ıkısınden bırıne karar verecegız.hayırlısı olsun dıyelım :)
yorum ıcın saolun hocam.. ;)

Ender kişisel fikrini beyan etmiş :y  Ben de kişisel fikrimi söylemek isteseydim muhtemelem onun gibi pro derdim.
Ama bu konu zaten bu forumda oylandı ve fuse çıktı. Tekrar sorgulamaya gerek yok demek istedim aslında :)

Kişisel fikirler olarak, daha az ama daha garanti bir gelir diye bakıyoruz belki de ;)

D.Hekimi

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2014, 00:48:49
Ender kişisel fikrini beyan etmiş :y  Ben de kişisel fikrimi söylemek isteseydim muhtemelem onun gibi pro derdim.
Ama bu konu zaten bu forumda oylandı ve fuse çıktı. Tekrar sorgulamaya gerek yok demek istedim aslında :)

Kişisel fikirler olarak, daha az ama daha garanti bir gelir diye bakıyoruz belki de ;)
anladım hocam.evet pro daha garantı duruyor eski ve köklü bir site.
fuseden yana karar kıldım yakın zamanda golden olacagım hayırlısı bakalım.. :)

ElisaMcCline

Siteye ingilizce dışında yeni diller eklenecekmiş.
İlk test İspanyolca ile yapılacakmış, hazırlanıyormuş. Daha sonra birçok dil eklenecek diyor admin :)

Türkçe de gelir mi acaba :)

hakanatik01

Gelmez umarım,google çevirip koyuyorlar  ingilizce kullanmak daha anlaşılır oluyor :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Nisan 2014, 00:03:16
Gelmez umarım,google çevirip koyuyorlar  ingilizce kullanmak daha anlaşılır oluyor :D

Ehehe, sorma, öyle genelde, umarım dstek kabul ederler :)

enderege

Keşke bütün refler böyle olsa. 1 günde 21 tık. :D  Bunlar bot değil ya avcı çizmesi. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 28 Nisan 2014, 12:46:11

Keşke bütün refler böyle olsa. 1 günde 21 tık. :D  Bunlar bot değil ya avcı çizmesi. :)

Dün bir tuhaftı yahu, bende bu kadar yüksek yok ama adedi fazlaydı :)
Hayırlısı diyoruz :D

bekeli

Diğer konularda geçti mi bilmiyorum, Probux günlük reklam ücreti 70 dolar olmuş :S