Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Dün sabah golden üyelik almıştım   (d) Kaçtı %10 indirim :D
Bilgi için teşekkürler nükhet :)

Coulers79

Bugün ref kiraladım, upgrade konusunda kararsızım.  ::)

hamzakursad

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Mayıs 2014, 04:23:29
Dün sabah golden üyelik almıştım   (d) Kaçtı %10 indirim :D
Bilgi için teşekkürler nükhet :)

Kötü olmuş hocam :( Hayırlı olsun :) Ben de dün akşam 11 gibi niyetlendim, $5 eksik olunca almamıştım golden, 1 saat sonra indirim golden olayım dedim bende :D

illisionist

probux'ta goldenin ne avantajı var? free iken bile günde ortalama 0,07 kazandırıyor!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

enderege

Alıntı yapılan: illisionist - 09 Mayıs 2014, 08:49:08
probux'ta goldenin ne avantajı var? free iken bile günde ortalama 0,07 kazandırıyor!

Golden da Ref kiralama  ile kazanç cazip hale geldi. AVG leri gayet iyi. Free üyede Ref kiralama limiti 200 iken, Golden da 2000.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

Alıntı yapılan: enderege - 09 Mayıs 2014, 08:56:07
Golden da Ref kiralama  ile kazanç cazip hale geldi. AVG leri gayet iyi. Free üyede Ref kiralama limiti 200 iken, Golden da 2000.

kişisel kazanç olarak bir fark var mı? yani reklam değerleri free ile aynı mı, farklı mı?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

yeri gelmişken bu AVG nedir, ne işe yarıyor? özellikle lynkar sitesinde bu AVG lerin düşüklüğünden şikayetler vardı, ben silverclix te ref kiraladığımda AVG lerin 2,50 - 3,10 arasında olduğunu gördüm!!

Coulers79

Golden olunca tık ve ref geliri 2 katına çıkıyor kısaca, masrafları kurtardıktan sonrası kar. AVG'ler kar zarar durumunu gösteriyor.
Extra masraf yoksa genelde standartlar için 1,34 Golden'lar için 0,67 AVG üzeri kar oluyor.

aydyar13

Alıntı yapılan: illisionist - 09 Mayıs 2014, 09:03:51
kişisel kazanç olarak bir fark var mı? yani reklam değerleri free ile aynı mı, farklı mı?

Goldenda 1 ref tiki 0.01 dolar standartta 0.005 dolar. Golden size 8 adet 0.01 lik reklam gelir. Standrtken 4 adet 0.01. Diger reklamlar ayni. Golden uyenin Avg si 1- 1.40 arasi deger aliyor yani standartlardan daha dusuk. Ama reflerden gelen tik basi para daha yuksek oldugu icin kar.zarar sinir avgsi daha dusuktur. Standartta 1.333 tur golden 0.667 tir 200 ref icin. Standart uye iken 200 refle 2 avg niz oldugunu varsaylim kariniz net gunluk yaklasik 0.7 dolardir.

Golden uye iken 200 refle 1.2 avg oldugunu varsaylim. Gunluk  kariniz 1 dolarin biraz uzerindedir.

Bana gore standart uyeye 2 avg uzun donemde gelmez. En azindan bana gelmiyordu :)

Ender hoca da ref limitinden bahsetmis. Goldenda fiyat artmadan 250 ye kadat cikabilirsiniz. 2000 refe kadarda kademeli artislarla ref ala bilirsiniz.

Telefondan yazdim. Yazim,imla ve hesap hatasi varsa yarina kadar affola :)

ElisaMcCline

illisionist arkadaşımız ref kiralama işiyle pek ilgilenmiyor gibi. Soruları o yünde.
Sadeece kendi tıklamalarıyla gidenler için bir avantajı yok illisionist ;)

Golden avantajları RR kiralayan ve DR gelirleriyle gidenler için. Yukarıda bazı arkadaşlar tık kazancı bilgilerini vermiş, tekrar yazmama gerek yok.

AVG --> ortalama demek aslında.

Örnek1: (genel AVG): 100 refin var diyelim. Belki yarısı tıklama yapacak ama 130 tık geldi toplamda diyelim.
Ref başına 1.3 adet tıklama oluyor sonuç olarak. Buna da ref başına düşen ortalama tıklama sayısı diyoruz Türkçe olarak.
İngilizce' de ortalama karşılığı avarage, kısaltması da AVG .
Yukarıdaki verdiğim örmekteki, gün sonunda 130 tıklama yapmış 100 ref için AVG=1.30 ;)

Örnek2: (RR bireysel AVG): 1 refin 10 gün sonrasında 15 tıklama yapmış diyelim.
Gün başına 1.5 adet tıklama düşüyor. Yani bireysel günlük tıklama ortalaması (refin kendi avg si ) 1.50 :)