Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: enderege - 01 Haziran 2014, 00:05:30
Sizi bilmem ama bu ödeme kısıtlaması benim DR tıklarını çok vurdu. DR tıkı %50 düştü. Sanırım amaç buydu. Üyeleri ödeme limitine gelmeden vazgeçirmek.

Ben de sorumun cevabını almış oldum. Maalesef reklam bekleyecek.

sicher

Alıntı yapılan: mesut - 30 Mayıs 2014, 23:32:31

Ref almak için yapılması gereken ayarlar;

1-)"Settings" sekmesi tıkla...

2-)"Rental time" bölümünde "1st hour" ve "2nd hour" sekmeleri SERVER SAATİ ne göre seçilir...

7 günün sonunda belirlediğiniz saatlerde (arasında değil) tam o saatte almalısınız, alamassanız bir gün sonra yine aynı saatte alabilirsiniz.

Mesela;

1st hour:  19:00 (Türkiye saati: 01:00)
2nd hour: 22:00 (Türkiye saati: 04:00)

1st hour: 19:00 da alamadınız 2nd hour: 22:00 de bir daha alma şansınız var...diyelim o saatlerde kaçırdınız ertesi gün aynı saatlerde alabilirsiniz...

(Bu değerleri değiştirirseniz, sadece 7 gün sonra tekrar değiştirmek mümkün olacak).

3-) "Current password confirmation" bölümünde "Current Password" kısmına mevcut şifrenizi yazınız...

4-) "SAVE CHANGES" butonu tıklanarak onaylanır...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...[/b]

bizde ref alım saatlerini bu sekilde mi ayarlayalım yoksa kafamıza gore mi

aydyar13

Alıntı yapılan: sicher - 01 Haziran 2014, 09:03:57
bizde ref alım saatlerini bu sekilde mi ayarlayalım yoksa kafamıza gore mi

Kendine göre ayarlayarak ayarla hangi saatlerde müsaitsin ref almak için mesela ben öğlen 1 de uygun olurum diye 7:00 server saatini seçtim. Diğer saati de akşam 8 de olsun diye 14:00 Server saati olarak ayarladım.

Bu arada 100 RR kiraladım 13:08 de çok rahat aldım :)

sicher

Alıntı yapılan: aydyar13 - 01 Haziran 2014, 13:13:17
Kendine göre ayarlayarak ayarla hangi saatlerde müsaitsin ref almak için mesela ben öğlen 1 de uygun olurum diye 7:00 server saatini seçtim. Diğer saati de akşam 8 de olsun diye 14:00 Server saati olarak ayarladım.

Bu arada 100 RR kiraladım 13:08 de çok rahat aldım :)

tamamdır

nukhet

probux bugün ammada naz yaptı. sürekli 522 hatası veriyor bu neki?

ElisaMcCline

Birçok site için farklı sebeplerden olabiliyor ancak probux ta,
İçeride zaten var olan kişi adedinin, belirlenen bir sayı üzerine çıkmaması için kurulu bir kapasite kontrolü diyebiliriz.

actionmanisherooftheworld

kaç gündür uykusuzum para çekmek için saat 6:00 yı beklemekten gına geldi hay ben bu sitenin  (sns)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: actionmanisherooftheworld - 01 Haziran 2014, 20:24:13
kaç gündür uykusuzum para çekmek için saat 6:00 yı beklemekten gına geldi hay ben bu sitenin  (sns)

06:00 da da, 18:00 da da çekebiliyorsunuz.

HeadSh0t

Siteye login olabilen varmı  ??? Login sayfasıına girmeye çalışırken "Please, try again later!" çıktı..

enderege

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 01 Haziran 2014, 20:47:19
Siteye login olabilen varmı  ??? Login sayfasıına girmeye çalışırken "Please, try again later!" çıktı..

Aynen bende de.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.