Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Açıldı ama stats rezalet :(

enderege

Alıntı yapılan: aydyar13 - 01 Haziran 2014, 22:59:21
Açıldı ama stats rezalet :(

Gece bir ayar çeker sanırım. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 01 Haziran 2014, 22:58:51
2000 ref 2 avg den 40$ zarar yazacaktı nerdeyse :D

2 AVG mi olsa da yesek. Yedik mi ı-ıh.  :PP   :))

richman

Forum kapanmadan önce paylaşmıştım malesef silnmiş. Probux'tan 1 günlük reklam aldım 70$ karşılığında fakat sitenin kapanacağı tuttu ve 6-8 saat arası kapalı kaldı Please try again hatası verdi yani reklam boşa gitti. Site gelir gelmez durumumu anlatan bir ticket açtım aşşağıdaki gibi bir cevap geldi

Hello Richman,

Our team is already on your request and we will contact you soon.

Thanks for understanding.

Have a nice day.

1 gün bekledim mesaj yok bişey yok tekrar ticket attım

Hello,

I bought unlimited for 1 day click 2014/06/06 at 12:53 but today Probux wasn't accessible for 6 hours or more. During the closed time I haven't taken any traffic. That's not fair I am sure you will compensate that close time and extend my unlimited 1 day click advertisement.

Best Regards

24 saat içinde cevap gelmesi gerekiyordu fakat 1.5 günü geçti hala cevap yok ne yapmamı önerirsiniz ???

ElisaMcCline

Aynı ticket üzerinden mi ? Yeni ticket mı açtın ?

richman

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Haziran 2014, 16:38:28
Aynı ticket üzerinden mi ? Yeni ticket mı açtın ?

Hocam ilk ticketı açtıktan sonra ''Our team is already on your request and we will contact you soon.'' cevabı geldi aynı ticket üstüne tekrar yazdım yine ''Our team is already on your request and we will contact you soon.'' cevabı gelince son ticketı yeni açtım.

ElisaMcCline

eee, YUH o zaman :D

Belleyecektin bir süre daha, ikinci ticket kızdırmaktan ve sıkboğaz etmekten başka bir işe yaramaz :)

richman

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Haziran 2014, 16:47:06
eee, YUH o zaman :D

Belleyecektin bir süre daha, ikinci ticket kızdırmaktan ve sıkboğaz etmekten başka bir işe yaramaz :)

Yeni açılmış bir sitenin reklamını yapıyorum 1 hafta sonra cevap gelse ne olur giden gider (sinir)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 10 Haziran 2014, 16:47:56
Yeni açılmış bir sitenin reklamını yapıyorum 1 hafta sonra cevap gelse ne olur giden gider (sinir)

:D
Support ben değilim. Öyle düşünüyorsan, onlara yazacaktın bunu :D
Ayrıca, belki de yok olmaz diyecekler. Garanti mi kayıbını karşılayacakları :D

Çok önemliyse, biz bunu karara bağlarken, al bir reklam daha da diyebilirler tabii ki :P

richman

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Haziran 2014, 16:52:36
:D
Support ben değilim. Öyle düşünüyorsan, onlara yazacaktın bunu :D
Ayrıca, belki de yok olmaz diyecekler. Garanti mi kayıbını karşılayacakları :D

Çok önemliyse, biz bunu karara bağlarken, al bir reklam daha da diyebilirler tabii ki :P

Bunlar kendilerini ne sanıyor anlamış değilim şuan günü geçmemiş 188$'lık add funds reklam falan var dispute açmayı düşünüyorum cevap vermezlerse kiminle uğraştıklarını bilmiyo bular bankaya kadar giderim (d)