Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 10 Haziran 2014, 16:57:04
Bunlar kendilerini ne sanıyor anlamış değilim şuan günü geçmemiş 188$'lık add funds reklam falan var dispute açmayı düşünüyorum cevap vermezlerse kiminle uğraştıklarını bilmiyo bular bankaya kadar giderim (d)

Yahu, bir bırak da cevap versinler :)

Olumsuz cevap dönerlerse ararsın tabii ki hakkını :)

aydyar13

Ne zamandır böyle bilmiyorum ama ben yeni gördüm. Paypal la para yatırırken artık para kesmiyor eskiden %6 alıyordu.

ElisaMcCline

yatırım azaldıysa, yatırırken sorun çıkartmayayım demiş demekki :)
Kedileri cashouta yüklemiş :)

aydyar13

AVG 0.95 sabit gibi bende 100 ref kiraladım akşam gidişat aynı.

richman

Ticketlara hiç bir cevap gelmedi (sinir) Fee'ler gün geçtikçe yükseliyor önerilmeyen sitelerde bile yeri yok bence probux'ın >:(

richman

Probux için dispute hazırlığı yapıyorum siteye toplam yatırımım 112$ (Üyelik+Reff) + 108$ (Siteden aldığım reklam) üyelik ve reff için dispute zamanı geçti fakat 108$ lık reklam vereli henüz 10 gün oldu. Dispute açma sebebim probux'a günlük 70$ karşılığında reklam verdim ve probux 7-8 saat civarında kapalı kaldı yani reklamın 3 de 1 i neredeyse boşa gitti belkide daha fazlası kaç saat kaldı bilmiyorum minimum 7 saat. Ticket ile ulaşmaya çalıştım size yakında döneceğiz diyeli 1 hafta oldu (sns) Çok nazik bi şekilde tekrar ticket attım buna cevap dahi vermeye zahmet etmediler (spk) Şimdi dispute açsam üyelik ve RR için verdiğimi alamıycam. Reklam için 108$'lık dispute açmayı düşünüyorum. Şuana kadar 58$ para çekmişim siteden. Sizce ne yapmalıyım ? Fusebux ve Zapbux'tan 50 ref almıştım verdiği avg'lerden dolayı açtığım disputlara 1 günde iade gelmişti kendileri tarafından, probux nasıl bir yol izler bilmiyorum. Bir kaç hafta hesaptaki reffler bitene kadar parayı çekip dispute mu açmalıyım yoksa hemenmi açmalıyım ??? Belkide hiç açmamalıyımdır (d) Yaptıkları fee zaten içler acısı :S AVG'lerim 1.10-1.25 geliyor her gün 500 reff ile uzun zamandır devam ediyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

leprechaun

Alıntı yapılan: richman - 14 Haziran 2014, 22:31:35
Probux için dispute hazırlığı yapıyorum siteye toplam yatırımım 112$ (Üyelik+Reff) + 108$ (Siteden aldığım reklam) üyelik ve reff için dispute zamanı geçti fakat 108$ lık reklam vereli henüz 10 gün oldu. Dispute açma sebebim probux'a günlük 70$ karşılığında reklam verdim ve probux 7-8 saat civarında kapalı kaldı yani reklamın 3 de 1 i neredeyse boşa gitti belkide daha fazlası kaç saat kaldı bilmiyorum minimum 7 saat. Ticket ile ulaşmaya çalıştım size yakında döneceğiz diyeli 1 hafta oldu (sns) Çok nazik bi şekilde tekrar ticket attım buna cevap dahi vermeye zahmet etmediler (spk) Şimdi dispute açsam üyelik ve RR için verdiğimi alamıycam. Reklam için 108$'lık dispute açmayı düşünüyorum. Şuana kadar 58$ para çekmişim siteden. Sizce ne yapmalıyım ? Fusebux ve Zapbux'tan 50 ref almıştım verdiği avg'lerden dolayı açtığım disputlara 1 günde iade gelmişti kendileri tarafından, probux nasıl bir yol izler bilmiyorum. Bir kaç hafta hesaptaki reffler bitene kadar parayı çekip dispute mu açmalıyım yoksa hemenmi açmalıyım ??? Belkide hiç açmamalıyımdır (d) Yaptıkları fee zaten içler acısı :S AVG'lerim 1.10-1.25 geliyor her gün 500 reff ile uzun zamandır devam ediyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

probux a karşı dispute kazanmanız çok zor hocam
site ödeme yapıyor sizinki biraz şansızlık olmuş galiba benim
500 ref var 30 da dr günlük 7 dolar getirisi var avg ler fena değil
bence recyle yapmayın 100 lük paket alın tıklamıyanları salın gitsin

richman

Paypal hala açık ödeme alabilirsiniz

ElisaMcCline

DR tıklama gelirlerinde bir düşüş var sanki.
Geç PC başına geçebildim. Main balance bilgisinde bir tuhaflık var.
- Normalde beklenen artış gelmemiş
- Sıfırdan sonra 4 hane ve son hane dolu. ( .2816)

RR tıkı gelirini gördüm, artış normal. Reklam tıklamalarında da en küçük micro reklam, o da sıfırdan sonra 3 hane.
Bir tek DR tıkı kaldı görmediğim. Gelir düşürülmüş olabilir.

enderege

Upgrade tablosunda bir değişim yok ama DR tıklamalarına dikkatte etmedim. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.