Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Try to cashout under $50 at 00.00 or 12.00 server time. Sanırım 50$'dan yukarı ödeme istenmiyor artık :(

mesut

Alıntı yapılan: richman - 17 Temmuz 2014, 18:52:05
Try to cashout under $50 at 00.00 or 12.00 server time. Sanırım 50$'dan yukarı ödeme istenmiyor artık :(

Bu bilgi nerede yeralıyor acaba...?

richman

Alıntı yapılan: mesut - 17 Temmuz 2014, 21:31:44
Bu bilgi nerede yeralıyor acaba...?

Probux formunda hocam hatta sizinde konuşmada adınız geçiyor... skaterext adlı üyenin yabancı forumdan aldığı cevap.

mesut

Alıntı yapılan: richman - 17 Temmuz 2014, 21:44:21
Probux formunda hocam hatta sizinde konuşmada adınız geçiyor... skaterext adlı üyenin yabancı forumdan aldığı cevap.

Yabancı foruma bende yazdım... 50$ üzeri para çekenlerde bir problem mi var son zamanlarda hiç dekont göremedim diye cevap bekliyorum...

Ama bir moderatör cevabı aynen şöyle...;

There is a limit of time when we can cashout, but there is not a fixed limit on the amount that can be cashed out. If ProBux states that more than $80,000 were cashed out the previous day is because it was just like that. ProBux have a reputation to protect.

Biz Fişleri Paraya olabilir zaman bir sınırı vardır, ancak paraya edilebilir tutarı üzerinden sabit bir sınır yoktur. ProBux fazla 80.000 $ paraya olduğunu belirtiyor Eğer sadece böyle oldu çünkü önceki gün. ProBux korumak için bir üne sahiptir.

Para tutarı ile ilgili bir sınır yok sadece zaman ile alakalı bir sınırlama sözkonusu diyor kısacası...

Benim yazıma cevap gelsin paylaşırım buradan...

BOL KAZANÇLAR...

aydyar13

Ref uzatma indirimi varmış son saatleri sanırsam hiç adam gibi adam gibi bir zamanda gelmez bu indirim :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 21 Temmuz 2014, 12:55:54
Ref uzatma indirimi varmış son saatleri sanırsam hiç adam gibi adam gibi bir zamanda gelmez bu indirim :(

Değil mi ama :)
Adam bir sorar üyelere, paranız var mı, indirim yapacağım falan der :P :PP

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Temmuz 2014, 13:10:16
Değil mi ama :)
Adam bir sorar üyelere, paranız var mı, indirim yapacağım falan der :P :PP

Hadi onları geçtim en yakın refin bitimine 10 gün var bi gün 20 gün sonra yapsa şu indirmi çok deli patlatırdım  :PP

mesut

Arkadaşlar sizlere bir şey danışacağım...

Şuan Main balance: $347.3858

Paypal ile 3 gündür para çekme talebinde bulunuyorum ama hüsranla sonuçlanıyor... Ödeme kanıtlarına baktığımda 49$ üzerinde para çekbilen hiçkimse yok... Bir arkadaşta 1 haftadır 100$ üzerinde para çekmeyi deniyordu ve bugün canına tak etmiş yeni ref alarak ve mevcut reflerini uzatma yaparak hesabında 49$ bırakmış ve ödeme talebinde bulunmuş ŞAK DİYE parasını çekmiş...

Son zamanlarda PAYPAL güncellemesi adı altında sınırlanan para çekme 50$ ile sınırlanmış gözükmekte ve bu güncelleme bitene kadarda böyle devam edecek gibi...

Şimdi ben bu 347$ parayı ref alarak ve mevcut reflerin bir kısmını 150 gün uzatma yaparak 49$ a düşürmeli ve bu şekilde para çekmeli miyim? Daha sonra her 5 günde bir 49$ para çekerek devam mı etmeliyim...?

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...

BOL KAZANÇLAR...

Coulers79

Bir an evvel paranı taksit taksit kurtar. Demek ki geçenlerde söylenen 50$ limiti doğruymuş.

enderege

Alıntı yapılan: mesut - 21 Temmuz 2014, 23:37:42

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Görüşe gerek yok Mesut.  Hesapta 51$ varsa 1$ ı rentale atıp, 50$ ı çekeceksin.

Rentaldeki para ilede şimdilik uzatma yapılmalı. Para çekince bakalım AVG ler düşecek mi? Düşerse RR atırmanın bir manası yok. Düşmezse 2000 e doğru çıkarsın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.