Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Geçmiş olsun Mesut. Umarım çözülür. Gerçi bu ban süreliidir. Bir müddet sonra kalkar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mesut

Alıntı yapılan: enderege - 24 Temmuz 2014, 01:00:04
Geçmiş olsun Mesut. Umarım çözülür. Gerçi bu ban süreliidir. Bir müddet sonra kalkar.

İnşallah... :)

aydyar13

Alıntı yapılan: mesut - 23 Temmuz 2014, 17:36:16
Sorry mesuttop, you are banned from using this forum. 
You'll find more information in our terms of service.

Yukarıdaki yazından da anlaşılacağı üzere PROBUX forumdan BANLANDIM...

Hiçbir neden yokken... Ben bunun nedenini moderatöre neden 347$ para çekemiyorum diye sormama bağlıyorum... Oda hızlı olursan çekersin dedi konuyu kilitledi...

Dün foruma hiç girmedim ve bugün girdiğimde birşeyler yazayım dedim yukarıdaki uyarıyı aldım... Ticket attım ne cevap gelecek bekliyorum... Cevap gelir mi acaba orasıda soru işareti...

HİÇBİR KURAL İHLALİ YAPMADIM...

Neyse bakalım zaman neyi gösterecek...

Herkesin KADİR GECESİ mübarek olsun... BOL KAZANÇLAR...

Probux foruma yazıp napıcaksın abi allah aşkına zaten  (gyk)

kamil34

Selam,probux'ta topalm 43 kiralık refim var,sizce nasıl bir ilerleme yapmam lazım.Bazı reflerimin süreleri bitmek üzere ve avg'leri düşük.Onları uzatıyım mı,yoksa ref alma zamanım geldiğinde yeni ref mi almalıyım,200 ref alana kadar bu yöntemle mi,ilerlemeliyim?

GameHunter

Alıntı yapılan: kamil34 - 25 Temmuz 2014, 00:53:55
Selam,probux'ta topalm 43 kiralık refim var,sizce nasıl bir ilerleme yapmam lazım.Bazı reflerimin süreleri bitmek üzere ve avg'leri düşük.Onları uzatıyım mı,yoksa ref alma zamanım geldiğinde yeni ref mi almalıyım,200 ref alana kadar bu yöntemle mi,ilerlemeliyim?

1.333 AVG altındakiler zarar eder. Reflerinizin geneli iyi.

Bende hiç yatırım yapmadan 200 refe ulaştım ve 300$'a yakın para çektim şimdiye kadar. Son zamanlarda bir düşüş var fakat genel olarak yinede memnunum ProBux'tan.

Tavsiyem 200 refe ulaştıktan sonra AVG'si düşük refleri birer ikişer recycle yapın. Salmayın tekrar alması uzun bir süreç. En azından benim taktiğim bu. Autopay de açık.

leprechaun

Arkadaşlar payzaya para çeken oldumu sabah 06.00 da 40 dolar çektim payzaya halen hesapta görünmüyor

nukhet

Arkadaşlar şu anda beynim ofsayt oldu,  uzatma için soruyorum, mesela ben 5 ay önce rr kiralamışım
5 aydır kaç tıklama yapmış olmalıki ben o refi uzatayım, vallahi şu anda hesaplayamadım, uyanık olan varmı şu saatte
teşekkürler :)

hakanatik01

tıka bakmaya gerek pek yok gibi aslında ;
kar zarar AVG neydi ?0,67 dimi tıka bakmadan Avgsinde yazıyordur aslında ;) 0,67nin altıysa az çalışıyordur :P

yada ille tık sayısı öndemli dersek;
100ref 67 tık yapmalı bu durumda bir ref ne tıklamalı deriz oda napar 1 ref 0,67tıklamalı ee kaç ay dedik 5 ay 5*30=150gün oda napar 150*0,67=100+ tık anca kendini kurtamıştır yanlışmıyım bilemem ama ben böyle hesaplardım :PP :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 27 Temmuz 2014, 02:15:45
Arkadaşlar şu anda beynim ofsayt oldu,  uzatma için soruyorum, mesela ben 5 ay önce rr kiralamışım
5 aydır kaç tıklama yapmış olmalıki ben o refi uzatayım, vallahi şu anda hesaplayamadım, uyanık olan varmı şu saatte
teşekkürler :)

Refleriniz değişmiş olabilir. O reflerin yanında yazan tık sayıları birşey ifade etmez o zaman.
geldiği gün itibariyle bakmanız gerekir. Her refin geldiği tarih , ref sayfasında mevcuttur.
250 reften az refiniz varsa, 1 ref için aylık 20 cent ödediğinize göre. Gün başına 20/30 cent getirmiş olmalı şeklinde hesap yapabilirsiniz.
günlük: 0,67 cent --> 0,0067$ yani

nukhet

teşekkürler hakan ve elisa hocam iyiki varsınız, benim gibi eblehler için :g