Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nurefsans

Selam arkadaslar yaklasik bir haftadir para cekemiyorum :( gunluk limit dolmustur   daha sonra deneyin gibi mesaj aldim
Forumda diger arkadaslarda durum nasil diye sordugumda ertesi gun gordum ki mesajim silinmis (prt)
SANIRIM SITE BATIYOR (sinir)

hakanatik01

Konunun yeri bura değil ama taşıyalım ;
siz yakalayamıyorda olabilirsiniz forumumuz da daha yeni ödeme alan arkadaşlarda var ve üstelik çekeceğim deyip aynı gün çekiyorlar saatlere dikakt ediyorsunuz değil mi probux para çekim saatler sabah 06:00 akşam 18:00 dir 1 dakika geçirmemeye özen gösterin ;)

Ens on mesut arkadaşımız aldı sanırım buyrun mesajları ;
bu yazıdan sonraısını ve probux konusuna göz atmanızda fayda var telaşa gerek yok bence o kadar batcaksada yapacak birşeyimiz yok sağlık olsund eyip geçicez yeni site bulucaz kendimize oyalancak :P :) ;

mesut

Alıntı yapılan: nurefsans - 27 Temmuz 2014, 16:17:06
Selam arkadaslar yaklasik bir haftadir para cekemiyorum :( gunluk limit dolmustur   daha sonra deneyin gibi mesaj aldim
Forumda diger arkadaslarda durum nasil diye sordugumda ertesi gun gordum ki mesajim silinmis (prt)
SANIRIM SITE BATIYOR (sinir)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Temmuz 2014, 17:32:20
Konunun yeri bura değil ama taşıyalım ;
siz yakalayamıyorda olabilirsiniz forumumuz da daha yeni ödeme alan arkadaşlarda var ve üstelik çekeceğim deyip aynı gün çekiyorlar saatlere dikakt ediyorsunuz değil mi probux para çekim saatler sabah 06:00 akşam 18:00 dir 1 dakika geçirmemeye özen gösterin ;)

Ens on mesut arkadaşımız aldı sanırım buyrun mesajları ;
bu yazıdan sonraısını ve probux konusuna göz atmanızda fayda var telaşa gerek yok bence o kadar batcaksada yapacak birşeyimiz yok sağlık olsund eyip geçicez yeni site bulucaz kendimize oyalancak :P :) ;

Hakan arkadaşında dediği gibi ödeme saatlerine dikkat etmeniz gerekir... Türkiye saati ile 06:00 ve 18:00 de para çekebilirsiniz ama son zamanlarda site her saat başı 1 dakika donuyor... DDOS kaynaklı veya başka bir neden var ama site atıyorum 18:00 - 18:01 arası giriş yapılamıyor ama bunun para çekmede bir problem yaratmadığını söyleyeyim...

Ben 4 gün önce saat 18:02 de para çekme talebinde bulundum ve 49$ küşür para çektim tabi %12 komisyon düşünce elime 44$ civarı para geçti. Gold üye olduğum için 5 günde bir para çekebiliyorum onun içindirki yarın 18:00 de yine para çekeceğim (İnşallah)... Şöyle bir durum var ama atlamayalım 50$ altında çekim yapabilirsiniz... Şuan için 50$ ve üzerinde para çekmeniz söz konusu değil...

Hatta ben şuan PROBUX forumda BANLIYIM. Moderatöre neden 347$ param var çekemiyorum diye sordum beni forumdan attı... Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar derlerya... :) Ama senin mesajın neden kaldırıldı anlamadım. Aşağılara kaymış olmasın mesajın... Probux forum Maşallah çok aktif... Çok konu açılıyor ve mesaj aşağılar kaymış olabilir... Ama silindiysede olma ihtimali var maalesef... Yapacakta bir şey yok...

Neyse Biraz uzun oldu ama sonuç itibariyle COSHOUT saatleri önemli o saatlerde çekebilirsiniz... Tabi 50$ altında...

BOL KAZANÇLAR...

hakanatik01

Cihanda ödeeme almış yakalamak zaman zaman sorun olabilirse de genede ödemelerini yapıyor demekki en azından şimdilik batmıyor ilerde bekleyip göricez  ;)

papakli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Temmuz 2014, 02:27:21

1 ref için aylık 20 cent ödediğinize göre.

+1 ref sizin için ara vermiştim hesap silinmiş.tekrar açtım.   papakli07....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: papakli - 30 Temmuz 2014, 12:23:07
+1 ref sizin için ara vermiştim hesap silinmiş.tekrar açtım.   papakli07....

Teşekkürler papakli :)

PM gönderiyorum :)

richman

Akşam 18:00'da ısrarla denedim malesefki ödeme istiyemedim formuna gidim sitenin baktım bi adam 23:00'da almış 2 dakika önce deniyim dedim direk para hesapta düzeldimi sistem yoksa :D

sicher

Ödeme istedim sayfa geldi sonra tıkladım hesaptaki para sıfırlandı fakat ne ödeme yapıldıgına dair bir işaret var nede hesaba gelen para

sıkıntının sadece ödeme isteyememe oldugunu sanıyordum boyle bir durumda mı vardı arkadaslar

leprechaun

evet geçen hafta bende aynısını yaşadım 40 dolar payzaya çektim para çekme işlemi tamam dedi sonrasında ne para geldi nede işleme ait history
bölümünde iz bile bırakmamış admin :)

leprechaun

Arkadaşlar admin payza işlemcisini açık bırakmış an itibarı ile 32 dolar çektim ama yine history bölümünde yok 70 dolar kaybım oldu bencede bu site
artık sahtekar olmuş önerilen siteden kaldırılmalımı acaba ?
Elisa hocam olayı daha iyi değerlendirir